Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το χειρουργείο που έκανε στην αρχή του GNTM και δεν το ήξερε κανείς!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το χειρουργείο που έκανε στην αρχή του GNTM και δεν το ήξερε κανείς!


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας στον καναπέ του «Στούντιο 4». Η κριτής του My Style Rocks παραχώρησε συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM αλλά και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολα με την υγεία της, αλλά ως επαγγελματίας φρόντισε να μην το καταλάβει κανείς όσο βρισκόταν στο GNTM.

«Επέστρεψα στην Ελλάδα για λόγους υγείας. Με ταλαιπωρούσε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τώρα είναι όλα καλά, όλα τέλεια, δόξα το Θεό. Επέστρεψα και πήγα στην Πάτρα. Μετά έτυχε η περίοδος που έγινε η πρόταση για το GNTM, είπα θα πάω, δεν ξέρω γιατί. Συνέβη αυτό και κανείς δεν ήξερε στα γυρίσματα ότι δεν ήμουν καλά. Ακόμη και όταν εγχειρίστηκα δεν το ήξερε κανείς. Η εγχείρηση έγινε στην αρχή του δεύτερου κύκλου. Πήγα στο γύρισμα μετά από τρεις ημέρες και συμπεριφερόμουν καλά.

Δεν ήξερα ότι μπορώ να το πω. Έχω ένα θέμα σαν άνθρωπος ότι σε αυτό που μου λένε κι έχω αποφασίσει να κάνω είμαι πολύ σταθερή. Θα κάνουμε ένα project το οποίο θα είναι από 20 Αυγούστου μέχρι 20 Δεκέμβρη και θα είναι η προτεραιότητά μου, αυτό που έχω υπογράψει, ό,τι κι αν γίνεται γύρω μου. Οπότε δεν μπήκα στην διαδικασία να εξηγήσω ότι κάτι μου συμβαίνει. Είπα ότι θα το κάνω, όταν θα σβήνουν τα φώτα θα με σηκώνουν και θα με ξαναβάζουν και δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. Το ήξεραν μόνο δύο άτομα από την ομάδα μου και με βοηθούσαν να μετακινηθώ. Είχα αρκετούς πόνους με πολλά φάρμακα κι ήταν γενικά λίγο δύσκολο.

Οι αυξομειώσεις στο βάρος ήταν εξαιτίας ορμονικών. Είχα ένα πρόβλημα που δεν με βοηθούσε στην υγεία μου. Το αστείο μας τότε ήταν ότι δεν ήξεραν τι νούμερο φοράω στο GNTM, το διακωμωδούσαμε κιόλας. Κανείς δεν το ήξερε, μόνο το καμαρίνι μου ήξερε αν είμαι καλά. Κανείς δεν το είχε αντιληφθεί. Δεν ήθελα ούτε να ακουστεί τίποτα. Ήθελα να έχω μια υγιής εικόνα για την τηλεόραση», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε όσα δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE