Λύγισε η Κατερίνα Στανίση ακούγοντας τον αδερφό της

Λύγισε η Κατερίνα Στανίση ακούγοντας τον αδερφό της


Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha ήταν το πρωί της Δευτέρας  η Κατερίνα Στανίση, η οποία διηγήθηκε την ζωή της από τότε που ζούσε στη Γερμανία μέχρι την θριάμβευσή της στην Ελλάδα.

«Μεγάλωσα εκεί, εκεί ξεκίνησα το τραγούδι στα 16, μου άρεσε το τραγούδι αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Τα χρόνια της ξενιτιάς δεν ήταν εύκολα. Είχε πολύ χιόνι και ο αδερφός μου ήταν νεογέννητος και δεν είχαμε τίποτα και ρώτησα μία Γερμανίδα και μου είπε να πάω στις καλόγριες και βρήκα ένα καρότσι. Βγήκε η ηγουμένη μου λέει θα στα δώσω και τα πήγα» είπε αρχικά η Κατερίνα Στανίση για την ζωή της.

Σε κάποια στιγμή προβλήθηκε ένα βίντεο που ο αδερφός της τραγουδίστριας, Ανδρέας μίλα για την Κατερίνα Σταμνίση με την ίδια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Είμαστε οικογένεια μεταναστών και με ανέλαβε 9 ημερών και με έκανε 9 χρονών. Εκτός από αδερφή μου είναι και η δεύτερη μητέρα μου, δεν χάρηκε την παιδική της ζωή. Η Κατερίνα είναι η Αγία Αικατερίνη, είναι η στυλοβάτης της οικογένειας, δεν τις οφείλω μόνο ένα ευχαριστώ…» είπε ο αδερφός της Κατερίνας Στανίση και εκείνη «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής.

 Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE