Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξεκίνησε τις διακοπές της στη Μύκονο – Φωτογραφίες

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξεκίνησε τις διακοπές της στη Μύκονο – Φωτογραφίες


Στο νησί των ανέμων βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία ξεκίνησε τις διακοπές της για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Κάνοντας σχετική ανάρτηση στο instagram, το γνωστό μοντέλο εντυπωσίασε με την εμφάνισή της δίπλα στην πισίνα αλλά και το ιδιαίτερο μαγιό που επέλεξε για τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού.

Πρόσφατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε τηλεοπτικές της δηλώσεις μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο αλλά και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια:

«Το μόντελιγνκ δεν έχει τελειώσει για μένα απλά, έχει περάσει σε μια άλλη ηλικία πια. Δε θα διαφημίζουμε βρεφικά, κρέμα μωρού, εκτός αν πρέπει να τη φάει το παιδί μου στο μέλλον. Θα δούμε. Την περίμενα την πάροδο του χρόνου. Πολλά χρόνια το περίμενα, να φτάσω σε αυτή την ηλικία. Η οικογένεια είναι κάτι που θα έρθει από μόνο του. Έχω αδυναμία στα πιτσικουλίνια. Αν με ευλογήσει ο Θεός θα κάνω», είχε απαντήσει το γνωστό μοντέλο.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες με μαγιό από τις διακοπές του τριημέρου.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE