Η Ελένη Μενεγάκη αναζητά νέο συνεργάτη για την επόμενη σεζόν

Η Ελένη Μενεγάκη αναζητά νέο συνεργάτη για την επόμενη σεζόν


Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει για τρίτη χρονιά στο Mega και όλα δείχνουν πως η ομάδα θα παραμείνει ίδια και του χρόνου, με εξαίρεση τον Σάββα Πούμπουρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια αναζητά έναν νέο συνεργάτη και πιο συγκεκριμένα, δημοσιογράφο για να αναλάβει θέματα ενημέρωσης στην εκπομπή.

Ο άνθρωπος αυτός θα καταπιάνεται και με κοινωνικά θέματα, αλλά και ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα. Στο παρελθόν το πρόσωπο αυτό ήταν ο Τάσος Τεργιάκης, ενώ την περσινή σεζόν και για μόλις 2,5 μήνες στη θέση αυτή βρισκόταν ο Γιάννης Μούτσιος.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος βρισκόταν για χρόνια στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει χημεία με την παρουσιάστρια και εκτός από τα θέματα που θα λέει on air, να κάνει και βίντεο.

«Όλοι περνούν από μία τριβή μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή και ο κώδικας επικοινωνίας με την Ελένη. Η Ελένη πάντα ήθελε τον Ουγγαρέζο. Δεν είναι εύκολο να βρεις τα πατήματά σου. Δεν θα κάνει στροφή και αλλαγή, αλλά θα έχει μία ενότητα που θα ξεκινά με σοβαρά θέματα», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE