Ο Corey Taylor των Slipknot μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας τον γιο του

Ο Corey Taylor των Slipknot μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας τον γιο του


«Υπήρχαν σίγουρα μερικά χρόνια που ήταν δύσκολα», παραδέχθηκε ο Corey Taylor.

Ο Corey Taylor των Slipknot μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως χωρισμένος πατέρας μεγαλώνοντας τον 18χρονο γιο του Griffin, ο οποίος είναι ο frontman του ανερχόμενου metal συγκροτήματος Vended.

Ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχαν μία δύσκολη σχέση, από τότε που ο Griffin άρχισε τις συναυλίες με το δικό του συγκρότημα, ήρθε πιο κοντά με τον πατέρα του, όπως σημείωσε ο Corey Taylor κατά τη διάρκεια μίας εμφάνισής του στο podcast «Battleline»,

«Ο γιος μου, δεν χρειάστηκε να τον βοηθήσω σε τίποτα, αλλά είναι έξω στο δρόμο με το συγκρότημά του και τα σπάνε. Και κατά κάποιο τρόπο αυτό μας έφερε ακόμα πιο κοντά, γιατί τώρα το καταλαβαίνει πραγματικά και μιλάμε περισσότερο από ποτέ, το οποίο για εμένα είναι υπέροχο», είπε.

Διαφήμιση

Ωστόσο, ο Corey Taylor παραδέχθηκε ότι πέρασε μερικά «δύσκολα χρόνια» με τον γιο του.

«Υπήρχαν σίγουρα μερικά χρόνια που ήταν δύσκολα. Και εν μέρει αυτό μπορεί να οφείλεται απλώς στην ανθρώπινη φύση, εν μέρει μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι έλειπα για τεράστια κομμάτια της ζωής του», ανέφερε.

«Επίσης, δεν βοήθησε το γεγονός ότι η σχέση που είχα πριν από τον γάμο μου ήταν πολύ τοξική, ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον. Και σε ένα μεγάλο βαθμό με κατηγόρησε, και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, επειδή εκείνη τη στιγμή δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο άσχημο ήταν», συνέχισε.

Ο Corey Taylor έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του και τον τελευταίο γάμο του.

Slipknot - Corey Taylor

Ο 49χρονος τραγουδιστής των Slipknot απέκτησε τον Griffin με την πρώτη σύζυγό του Scarlett Stone, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2004 έως το 2007. Ο Corey Taylor παντρεύτηκε τη νυν σύζυγό του, Alicia Dove, το 2019.

«Αυτός και εγώ ήμασταν πάντα δεμένοι. Είναι το αγόρι μου και είχαμε πάντα έναν πολύ, πολύ ιδιαίτερο δεσμό. Όταν χωρίσαμε με τη μητέρα του, ήμουν ο μόνος που είχε για πολύ καιρό», αποκάλυψε για τον γιο του.

«Έτσι, όταν έλειπα σε περιοδείες, έπρεπε να βρω κάποιον να τον φροντίζει για να μπορεί να πηγαίνει στο σχολείο, και μετά γύριζα σπίτι και συνεχίζαμε από εκεί και πέρα. Αλλά ποτέ δεν αποκτήσαμε αυτόν τον ρυθμό», είπε.

«Έτσι έπρεπε συνεχώς να μαθαίνω ξανά ποιος ήταν, γιατί κάθε φορά που επέστρεφα, ήταν διαφορετικός…», πρόσθεσε.

Καθώς ο Griffin μεγάλωνε, οι συγκρούσεις με τον πατέρα του γίνονταν όλο και πιο συχνές και ο Corey Taylor πιστεύει ότι είναι εν μέρει υπεύθυνος για τις εντάσεις με τον γιο του λόγω της αυστηρότητάς του.

«Όταν μεγάλωσε, σίγουρα είχαμε κάποιες συγκρούσεις, γιατί είχε αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό του», ανέφερε.

«Και μεταξύ του θυμού που είχε επειδή έχανε τόσα πολλά και του θυμού από τα προηγούμενα ζητήματα και του άγχους που είχε ξεπηδήσει στη ζωή του, εξαιτίας του μεσοδυτικού τρόπου με τον οποίο συμπεριφερόμουν ως πατέρας, ο οποίος είναι να υψώνεις τη φωνή σου και να λες: “Δεν έχει σημασία γιατί. Θέλω να…” – όλες αυτές οι αηδίες. Ήταν δύσκολο», εξήγησε.

Διαφήμιση

«Οπότε ήμασταν σε αντιπαράθεση για μερικά χρόνια. Και μετά, μία χρονιά, όλα έκαναν ένα κλικ και είδαμε ο ένας τον άλλον με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο και μπορέσαμε να συμφιλιωθούμε», είπε ο τραγουδιστής των Slipknot.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE