«Λύγισε» η Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Θα είχα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να αποκτήσω παιδί»

«Λύγισε» η Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Θα είχα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να αποκτήσω παιδί»


Η Πέγκυ Τρικαλιώτη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Δυο στη 1” της ΕΡΤ.

Η γνωστή ηθοποιός, κατά την διάρκεια της συζήτησης, με αφορμή ένα αφιερωματικό βίντεο για την ζωή της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της, αφού θυμήθηκε την περίοδο που ο γιατρός της, τής είχε πει ότι δε θα μπορέσει να γίνει μητέρα με φυσιολογικό τρόπο.

«Αν δεν είχε έρθει η κόρη μας στη ζωή μας, θεωρώ ότι θα είχα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να αποκτήσω παιδί ή θα υιοθετούσαμε. Αν θέλεις να γίνεις μητέρα μπορείς να γίνεις με οποιονδήποτε τρόπο. Αν η ζωή σου τα φέρει έτσι ώστε να μη μπορείς, είτε γιατί έχει περάσει ο καιρός, είτε γιατί δε μπορείς, δεν τελειώνει ο κόσμος. Εγώ περιέγραψα εκείνο το πρώτο τρίμηνο. Ήταν το πρώτο σοκ!

Δε θα τελείωνε η ζωή μου, δεν τελειώνει η ζωή κανενός. Δεν ερχόμαστε στη ζωή μόνο για να κάνουμε παιδιά. Μπορούμε να δώσουμε την αγάπη, την τρυφερότητα και τη ζεστασιά μας μέσα από πολλούς τρόπους.

Ο Θανάσης ήταν βράχος δίπλα μου σε όλο αυτό… Είναι σχεδόν συγκινητικός ο τρόπος που υπήρξε και υπάρχει στη ζωή μου. Η μητρότητα δε νομίζω ότι σε αλλάζει, σου βγάζει απλώς και ένα άλλο κομμάτι. Δεν αλλάζεις σαν προσωπικότητα…» είπε συγκινημένη η Πέγκυ Τρικαλιώτη.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE