Ο The Weeknd μιλά για τις δραματικές αλλαγές στο «The Idol»: «Θυσίασα την υγεία μου»

Ο The Weeknd μιλά για τις δραματικές αλλαγές στο «The Idol»: «Θυσίασα την υγεία μου»


«Θυσίασα την υγεία μου και το σπίτι μου για να τα καταφέρω».

Ο The Weeknd μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η παραγωγή της επερχόμενης σειράς του «The Idol» για το HBO, περιγράφοντας τη δραματική αναδιαμόρφωση της σειράς ως «πρόκληση».

Η σειρά «The Idol», η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών αργότερα αυτό το μήνα, ακολουθεί την επίδοξη τραγουδίστρια της pop Jocelyn (Lily-Rose Depp), η οποία αποκτά μία περίπλοκη σχέση με τον γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτη αίρεσης Tedros (The Weeknd).

Το «The Idol», το οποίο δημιουργήθηκε από τον The Weeknd, τον Tesfaye, τον Reza Fahim και τον Sam Levinson του «Euphoria», υποβλήθηκε σε ριζικές αλλαγές τον Απρίλιο του 2022 μετά την ολοκλήρωση ενός πρόχειρου μοντάζ της σειράς.

Διαφήμιση

Οι αλλαγές αυτές επηρέασαν τόσο το καστ όσο και το συνεργείο και επέφεραν την αποχώρηση της σκηνοθέτιδας Amy Seimetz.

Σύμφωνα με μία νέα συνέντευξη του The Weeknd στο W Magazine, ο τραγουδιστής ανησυχούσε ότι η δυναμική μεταξύ του cult χαρακτήρα που υποδύεται και της Jocelyn στις αρχικές σκηνές δεν ήταν «τόσο περίπλοκη» όσο την είχαν οραματιστεί, γεγονός που οδήγησε σε μία «στροφή».

The Weeknd - Saturday Night Live

«Ο κινηματογράφος και η τηλεόραση είναι ένας νέος δημιουργικός μυς για εμένα. Δεν κυκλοφορώ τη μουσική μου μέχρι να πιστέψω ότι είναι τέλεια. Γιατί να ισχύει κάτι διαφορετικό σε αυτό;», δήλωσε.

«Το μυστικό μου προσόν είναι ότι δεν πανικοβάλλομαι. Όταν όλοι γύρω μου ανησυχούν, εγώ είμαι πολύ ήρεμος. Αλλά πανικοβλήθηκα όταν έχασα τη φωνή μου. Έπρεπε να ξεκουραστώ και να σκεφτώ και να σκεφτώ τον The Weeknd και τον Tedros και όλα όσα είχαν συμβεί με τη σειρά», εξήγησε.

«Συνειδητοποίησα ότι πρέπει να ξέρω ότι έχω κάνει την καλύτερη εκδοχή σε ό,τι κι αν κάνω. Ήταν μία πρόκληση να γυρίσουμε ξανά το “The Idol” και, για να πω την αλήθεια, θυσίασα την υγεία μου και το σπίτι μου για να τα καταφέρω», εξομολογήθηκε.

«Οπότε, ας πούμε ότι κυκλοφορεί και είναι απαίσιο. Ξέρω ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Απ’ ό,τι έχω δει, η σειρά είναι υπέροχη. Όλα είναι ένα ρίσκο: Όταν έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς, αυτό θα το έλεγα ευτυχές τέλος. Και πήρα πίσω τη φωνή μου», ανέφερε ο The Weeknd.

Σε ένα δημοσίευμα του Rolling Stone νωρίτερα φέτος, διάφορες ανώνυμες πηγές ισχυρίστηκαν ότι οι αλλαγές στο σενάριο και τα επαναληπτικά γυρίσματα του Sam Levinson προσέθεσαν περισσότερες γυμνές σκηνές και ενοχλητικό σεξουαλικό περιεχόμενο στο «The Idol», αλλάζοντας το μήνυμα της σειράς.

Το HBO εξέδωσε δήλωση ως απάντηση στο δημοσίευμα, στην οποία ανέφερε: «Η αρχική προσέγγιση της σειράς και η παραγωγή των πρώτων επεισοδίων, δυστυχώς, δεν ανταποκρίνονταν στα πρότυπα του HBO και έτσι επιλέξαμε να κάνουμε μία αλλαγή».

Το «The Idol» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 4 Ιουνίου 2023.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE