Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Είχα πολύ λιγότερα όνειρα όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Είχα πολύ λιγότερα όνειρα όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά»


Με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Μισάνθρωπος” που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και υπογράφει σκηνοθετικά ο Πέτερ Στάιν, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του για τη συνεργασία αυτή.

«Ξεκινάω πάντα με ένα όνειρο. Δεν έχω καμία αγωνία από την αρχή ότι κάτι μπορεί να γίνει επιτυχία. Ξεκινάω με το ανάποδο, “πάμε για το χειρότερο”. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’αυτό. Φυσικά και την αφιερώνω κάπου αυτή τη παράσταση. Την αφιερώνω στους ανθρώπους που αγαπώ πάρα πολύ» είπε για αυτό το επαγγελματικό του βήμα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Στη συνέχεια, φανερά συγκινημένος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποκάλυψε πως ποτέ δε φανταζόταν ότι θα κατάφερνε όλα αυτά που έχει καταφέρει σήμερα.

«Είχα πολύ λιγότερα όνειρα όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά για να μη σου πω ότι είμαι τρισευτυχισμένος ακόμα και τώρα να σταματούσα τη δουλειά. Ποτέ δεν είχα όνειρο να συνεργαστώ με όλους αυτούς που έχω συνεργαστεί, ποτέ δεν είχα όνειρο να παίξω στην Επίδαυρο. Ποτέ δεν είχα όνειρο να φτάσω σε σημείο να παίρνω τέτοια αγάπη από τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος. Τα όνειρα που έχω είναι μόνο να είναι καλά οι άνθρωποί μου και να είμαστε ευτυχισμένοι» είπε ο ηθοποιός χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE