Ο Andrea Bocelli ταξιδεύει έφιππος 350 χιλιόμετρα στο νέο ντοκιμαντέρ του

Ο Andrea Bocelli ταξιδεύει έφιππος 350 χιλιόμετρα στο νέο ντοκιμαντέρ του


Ο Andrea Bocelli ταξίδεψε έφιππος από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη έως τη γενέτειρά του.

Στη Νέα Υόρκη έγινε η πρεμιέρα της ταινίας «The Journey: A Music Special from Andrea Bocelli». Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν ο ίδιος ο Andrea Bocelli με τη σύζυγό του Veronica Berti Bocelli καθώς και εκλεκτοί καλεσμένοι.

Το ντοκιμαντέρ είναι μία εξερεύνηση στιγμών, τραγουδιών που εμπνέουν και σχέσεων που συνδέουν τον διάσημο τενόρο με ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή.

Ο Andrea Bocelli ξεκινά ένα πνευματικό ταξίδι μέσα από τη μουσική και το μοιράζεται με τον κόσμο.

Διαφήμιση

Στο πλαίσιο αυτό, τον Μάιο του 2021, ο Andrea Bocelli ανέλαβε μία ιδιότυπη πρόκληση: διένυσε πάνω από 350 χιλιόμετρα έφιππος, σαν ένα θρησκευτικό προσκύνημα, που ξεκίνησε από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη, όπου έλαβε την ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου, έως τη γενέτειρά του, το Λατζάτικο, στην Τοσκάνη.

Ο Andrea Bocelli και η σύζυγός του Veronica ταξιδεύουν έφιπποι κατά μήκος της Via Francigena στην Ιταλία, του δρόμου που ακολουθούσαν οι προσκυνητές εδώ και αιώνες, στα χνάρια των Αποστόλων και των πρώτων χριστιανών.

Στο οδοιπορικό αυτό, συναντιούνται και συζητούν με φίλους όπως ο Michael W. Smith, η Tori Kelly, ο Tauren Wells και η TAYA και μαζί δίνουν μουσικές παραστάσεις σε μερικές από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες της Ιταλίας.

Όλο αυτό το υλικό της πορείας, του ταξιδιού, του οδοιπορικού του Andrea Bocelli αποτέλεσε το υλικό του ντοκιμαντέρ που εστιάζει στο πολιτισμικό και πνευματικό ταξίδι του καλλιτέχνη.

O μοναδικός Andrea Bocelli προσκαλεί το κοινό σε ένα ταξίδι υπέροχης μουσικής, δημιουργίας, πίστης και αγάπης.

Τα παιδιά του Andrea Bocelli, ο Matteo και η Virginia, παίρνουν μέρος σε αυτήν την εκπληκτική περιπέτεια, καθώς και μουσικοί και τραγουδιστές όπως οι Katherine Jenkins, Clara Barbier Serrano, 2Cellos, 40 Fingers, και πολλοί άλλοι.

Ο Andrea Bocelli φέτος το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα δώσει μία συναρπαστική συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 18 Ιουλίου 2023.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE