Κατερίνα Ζαρίφη: «Όσο ήμουν στην Ελένη Μενεγάκη, ήμουν το “χαϊδεμένο παιδί”»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Όσο ήμουν στην Ελένη Μενεγάκη, ήμουν το “χαϊδεμένο παιδί”»


Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Fipster στο YouTube και αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τα σχόλια που έχει δεχτεί για τα κιλά της.

«Όταν ήμουν στο ραδιόφωνο με τον Μάκη Πουνέντη, μας άκουγε η Μενεγάκη κι είπε ότι θέλει να πάμε στην εκπομπή. Την επόμενη μέρα, πήγα στο καμαρίνι και της έλεγα ένα γκομενικό πρόβλημα που είχα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για την εκπομπή που έκανε στη συνέχεια, με τον Νίκο Μουτσινά, ανέφερε πως δεν είχε πολύ καλή αντιμετώπιση από το κοινό. «Όταν κάναμε εκπομπή με τον Μουτσινά, σε άλλη εκπομπή στο Alter είχε τύχει να μας σχολιάζουν 45 λεπτά και να λένε “γιατί τα βάλανε αυτά;”. Αυτά όλα δεν με επηρέασαν τόσο στο να σκεφτώ να χάσω κιλά, αλλά στο κομμάτι μη στενοχωρηθούν οι γονείς μου», εξήγησε.

«Όσο ήμουν στην Ελένη, ήμουν το “χαϊδεμένο παιδί” και “τι ταλέντο” και “τι αστείο”. Όταν φύγαμε από την Ελένη, ξαφνικά αρχίσαμε να τρώμε τις σφαλιάρες», συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη και αναφέρθηκε στην περίοδο που ξεκίνησε να χάνει κιλά.

«Όταν άρχισα να χάνω κιλά, δέχτηκα και αρνητικά μηνύματα από κόσμο που μου έλεγε ότι τους πρόδωσα και “γιατί αδυνάτισα;”. Αυτό με τη μεζούρα είναι κακό πράγμα», σημείωσε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE