Ο Shawn Mendes μιλά για την πίεση να δημιουργεί συνεχώς: «Δεν ήταν πια υγιές»

Ο Shawn Mendes μιλά για την πίεση να δημιουργεί συνεχώς: «Δεν ήταν πια υγιές»


Ο Shawn Mendes είχε εξαντληθεί δημιουργικά πριν από την ακύρωση της περιοδείας του.

Ο Shawn Mendes ακύρωσε το υπόλοιπο της παγκόσμιας περιοδείας του «Wonder World Tour» τον Ιούλιο του 2022 για να επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία του.

Ο 24χρονος τραγουδιστής μοιράζεται τώρα για όσα έχει μάθει από τότε που έκανε ένα διάλειμμα από την καριέρα του και αποκαλύπτει το πού θέλει να πάει στη συνέχεια.

Ο Shawn Mendes μίλησε μαζί με τον Tommy Hilfiger στο Rolling Stone για τη νέα βιώσιμη capsule συλλογή τους και εξομολογήθηκε ότι ένιωθε εξαντλημένος δημιουργικά.

Διαφήμιση

«Νομίζω ότι αισθανόμουν έτσι για πολύ καιρό», ανέφερε για τις συνθήκες που οδήγησαν στην ακύρωση της περιοδείας του.

«Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν όταν σταμάτησα πραγματικά το τρένο στο οποίο βρισκόμουν. Έλεγα: “Ακούστε, αυτός δεν είναι ο δρόμος για τη δημιουργικότητα. Για εμένα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την τέχνη”», δήλωσε.

«Πιστεύω ότι μπορείς να δημιουργήσεις τέχνη, πάντα. Αλλά δεν θέλω να αποδυναμώσω την τέχνη μου», πρόσθεσε.

Shawn Mendes x Tommy Hilfiger

Όσο για το «τρένο» στο οποίο αναφέρθηκε ο Shawn Mendes, διευκρίνισε: «Αυτό που δεν λειτουργούσε για εμένα ήταν η συνεχής πίεση να πρέπει να δημιουργήσω κάτι και να το κυκλοφορήσω σε λίγους μήνες. Ήταν σαν να υπήρχε μία αίσθηση ανταγωνισμού».

«Νομίζω ότι υπάρχει σίγουρα ένας υγιής ανταγωνισμός που υφίσταται ξεκάθαρα σε όλους τους κλάδους, αλλά για εμένα, όταν ο ανταγωνισμός με έκανε να επισπεύδω την τέχνη, τότε ήταν που δεν ήταν πια υγιές», εξήγησε.

«Ήμουν λίγο εργασιομανής στο παρελθόν και παρατήρησα ότι όταν εργάζομαι συνεχώς, μπορεί να εμποδίζω τον εαυτό μου να λαμβάνει έμπνευση από τη ζωή», σημείωσε.

Ο Shawn Menes τόνισε ότι τώρα είναι πιο αυστηρός και «επιτρέπει στον εαυτό του να ζει λίγη ζωή, γιατί πραγματικά αντλεί έμπνευση από τις αναμνήσεις».

«Πρέπει να έχω αναμνήσεις, εμπειρίες και ζωή για να αντλήσω (έμπνευση) από αυτές, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει βάθος. Έτσι, σήμερα, προσπαθώ πραγματικά να εμπιστεύομαι αυτή τη διαδικασία του, θα έρθει, θα έρθει, και όταν έρθει, θα είναι το σωστό», είπε.

«Θα σας ενημερώσω πώς θα πάει αυτό», πρόσθεσε ο Καναδός τραγουδιστής.

Ο Tommy Hilfiger, ο οποίος συμπληρώνει 40 χρόνια καριέρας στον χώρο της μόδας, συμβουλεύει τον Shawn Mendes να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του.

«Να παραμείνεις πιστός σε αυτό που είσαι. Μερικές φορές είναι δελεαστικό να απομακρυνθείς από αυτό που είσαι. Και έχω πολλούς νέους σχεδιαστές που θέλουν να κάνουν κάτι πολύ διαφορετικό. Αλλά πρέπει να μείνω πιστός στο brand. Τότε η δουλειά μου είναι πιο σημαντική – όταν μένω πιστός στη μάρκα και στον εαυτό μου», σχολίασε ο 71χρονος σχεδιαστής μόδας.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE