Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αντίδραση μετά τη διαφήμιση πολυκαταστήματος με τον Τάσο Μπουγά

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αντίδραση μετά τη διαφήμιση πολυκαταστήματος με τον Τάσο Μπουγά


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η διαφήμιση που κυκλοφόρησε από γνωστή αλυσίδα πολυκαταστήματος στην οποία ο Τάσος Μπουγάς εμφανίζεται να τραγουδάει μια παραλλαγή από το τραγούδι «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετέφερε στο Mega Καλημέρα, ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι στενοχωρημένη με όλο αυτό που έχει προκληθεί, όπως και με την χρήση του τραγουδιού της.

«Είναι στενοχωρημένη με αυτό που έχει συμβεί. Είναι και θυμωμένη. Απλά κι αυτή θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Το τραγούδι μπορεί να το έχουμε ακούσει από τη φωνή της αλλά έχει γραφτεί από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Όταν λοιπόν ένας δημιουργός δίνει τα δικαιώματα για να γίνει το ο,τιδήποτε με ένα τραγούδι, δεν έχει ανάμειξη ο τραγουδιστής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα είναι και οι στίχοι και η μουσική του Γιώργου Θεοφάνους, οπότε επέλεξε να δώσει τα δικαιώματα αυτού του κομματιού στη διαφήμιση. Η Νατάσα Θεοδωρίδου απλά στενοχωριέται γιατί σε αυτό το τραγούδι έχει δώσει τη ψυχή της και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε μία διαφήμιση παρωδία. Και θέλει να γίνει ξεκάθαρο ότι εκείνη δεν συμμετέχει σε καμία περίπτωση με την παραχώρηση του τραγουδιού της», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

 Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE