Η Ολυμπία Κρασαγάκη για τη μάχη με τον καρκίνο: «Τον πόνο σου δεν μπορεί κανείς να τον νιώσει»

Η Ολυμπία Κρασαγάκη για τη μάχη με τον καρκίνο: «Τον πόνο σου δεν μπορεί κανείς να τον νιώσει»


Η Ολυμπία Κρασαγάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η επιτυχημένη φωτογράφος αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και το πώς την αντιμετώπισε.

«Ήθελα να μοιραστώ την περιπέτεια της υγείας μου, ενώ είναι κάτι που δεν το λένε πάρα πολλοί. Γνωρίζω πολλές γυναίκες που το κρατούν μυστικό ακόμη και στις ίδιες τις οικογένειές τους. Θέλω να μοιράζομαι τις χαρές και τις λύπες μου οπότε δεν μπορούσα ούτε να το κρύψω ούτε να το κρατήσω κρυφό απέναντι στους ανθρώπους που θα συνεργαζόμουν. Δεν ήθελα να λέω ψέματα, ένιωσα μια ανακούφιση με το να το αποκάλυψα» εξομολογήθηκε η Ολυμπία Κρασαγάκη.

«Μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή μας εκεί που δεν το περιμένεις. Στον ύπνο μου το κατάλαβα, ήταν σαν να με τσίμπησε κάποιος και ξύπνησα και ένιωσα κάτι στο στήθος. Έκανα εξετάσεις και το βρήκαμε. Να μην νιώθεις μόνος σου στον πόνο σου είναι πολύ σημαντικό. Τον πόνο σου δεν μπορεί κανείς να τον νιώσει, είσαι μόνο εσύ. Μπορείς να το μοιραστείς αλλά ο άλλος δεν μπορεί να νιώσει πόσο πονάς» αποκάλυψε η φωτογράφος.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE