Η Ελίνα Παπίλα απαντά πρώτη φορά στις αρνητικές κριτικές για την εκπομπή της

Η Ελίνα Παπίλα απαντά πρώτη φορά στις αρνητικές κριτικές για την εκπομπή της


Η Ελίνα Παπίλα έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο με την εκπομπή «Είμαστε Μαζί» στον ANT1 και από τότε δέχθηκε ιδιαίτερα αυστηρή κριτική για το περιεχόμενό της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε ότι είναι «ό,τι πιο παλιό υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση», ενώ ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε πως «ήταν μια ΥΕΝΕΔ, στο μαυρόασπρο που ήταν τότε και έγινε έγχρωμο».

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Ελίνα Παπίλα, η οποία για πρώτη φορά απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η νέα της εκπομπή στον ANT1.

«Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά αλλά και στις περισσότερες δουλειές ασκείται κριτική. Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να τα ακούω όλα, να ακούω τους πάντες και να σέβομαι τους πάντες και να κάνω τη δουλειά μου. Το απόλαυσα πάρα πολύ, από εκεί και πέρα τα πάντα θέλουν τον χρόνο τους, κάποιες αλλαγές ενδεχομένως και κάποιες βελτιώσεις.

Εδώ είμαστε να τα δούμε και να τα κάνουμε όλα. Είναι καινούριο, εύχομαι ο κόσμος να το αγαπήσει όπως εμείς. Σέβομαι όλους εκείνους που έχουν να πουν κάτι για την εκπομπή είτε καλό είτε κακό. Σέβομαι πάρα πολύ την πορεία του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά θεωρώ ότι θα βελτιωθούν όλα. Θα τα δούμε όλα στην πορεία» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE