Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «10 χρόνια μετά η αυλή του νοσοκομείου μού μοιάζει μακρινή μα τόσο οικεία»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «10 χρόνια μετά η αυλή του νοσοκομείου μού μοιάζει μακρινή μα τόσο οικεία»


Ένα τυχαίο πέρασμά της σήμερα από τον Άγιο Σάββα στο κέντρο της Αθήνας που ως γνωστόν είναι αντικαρκινικό ογκολογικό νοσοκομείο έκανε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να φέρει στο νου της μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star η οποία έφυγε μάλιστα πρόσφατα από το παιχνίδι έχει αναφερθεί αρκετές φορές δημόσια για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια.

336513507_148467004514455_1305000264502126518_n.jpg

Μάλιστα, όταν πέρασε μπροστά από την είσοδο του νοσοκομείου, απαθανάτισε ένα στιγμιότυπο και έγραψε στη λεζάντα ένα πολύτιμο μήνυμα που έχουν περάσει ή περνούν παρόμοιο Γολγοθά:

«Στη ζωή μου πέρασα από πολλά αμέτρητα μονοπάτια. Άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε μη. Κάθε μονοπάτι έχει και την ανάλογη διδακτική αξία. Να πέφτεις αλλά να σηκώνεσαι, να αγαπάς, να ερωτεύεσαι, να νοιάζεσαι, να ζητάς συγγνώμη, να συγχωρείς και να προχωράς.

10 χρόνια μετά, η αυλή του νοσοκομείου μου μοιάζει μακρινή μα τόσο οικεία μέσα μου. Δεν είμαστε μόνο οι επιλογές μας. Είμαστε και όσα ήρθαν και τα ξεπεράσαμε» έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχοντας δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα στήριξης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE