Ατύχημα για τον Δημήτρη Σκουλό – Διέκοψε τα γυρίσματα του My Style Rocks

Ατύχημα για τον Δημήτρη Σκουλό – Διέκοψε τα γυρίσματα του My Style Rocks


Ένα σοβαρό ατύχημα είχε πριν λίγες ημέρες ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος ενώ βρισκόταν στο γήπεδο τένις και έπαιζε με τους φίλους του, δέχτηκε ένα μπαλάκι στο μάτι από το διπλανό γήπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί να σταματήσουν τα γυρίσματα του My Style Rocks.

«Είχα ένα μεγάλο ατύχημα, τώρα είμαι καλύτερα, αλλά δεν έβλεπα τίποτα από το αριστερό μάτι. Τώρα δεν βλέπω καλά έως και καθόλου από αυτό το μάτι. Το έπαθα από ένα μπαλάκι, από έναν παίκτη που βρισκόταν στο διπλανό γήπεδο. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι έγινε από αυτά που έβλεπα στο σόου και τώρα φοβάμαι και για τα αυτιά μου με αυτά που ακούω», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός μιλώντας στο «Πρωινό μας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν γινόταν να συνεχιστούν τα γυρίσματα του My Style Rocks, ήμουν δύο μέρες ξαπλωμένος στο σπίτι μου, ήταν εντελώς κλειστό το μάτι μου».

Όσον αφορά στις εντάσεις που δημιουργούνται μεταξύ των διαγωνιζόμενων κοριτσιών στο My Style Rocks, ο Δημήτρης Σκουλός ανέφερε: «Είναι έντονες και εμένα μου αρέσει που είναι έντονες, θέλω να ακούσω την άποψή τους. Έχουν ξεχάσει ότι έχουν έρθει σε ένα σόου μόδας για να διαγωνιστούν και να ακούσουν την άποψη κάποιον ειδικών.  Έχω καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να πείσω τον εαυτό μου αν μη θυμώνω με αυτά που ακούω. Τώρα προσπαθώ να πείσω και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

 Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE