Τζο Μαριδάκη: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star»

Τζο Μαριδάκη: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star»


Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε η Τζο Μαριδάκη λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star» και αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Ήθελα να παραμείνω για να βρω τον εαυτό μου αγωνιστικά γιατί είχα περισσότερες προσδοκίες από εμένα και πιστεύω λίγο χρόνο να είχα ακόμα, θα πήγαινα καλύτερα.

Παρόλα αυτά νομίζω καλύτερα που αποχώρησα γιατί φέτος το ζούσα για δεύτερη φορά και δεν είχα τον ίδιο ενθουσιασμό. Φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα σε θέμα ριάλιτι και όλοι εκεί μέσα έχουν πάει συνειδητοποιημένοι να κάνουν τα πάντα για να μείνουν όσο περισσότερο γίνεται. Θεωρώ ότι με συμπαθούσαν τα παιδιά γιατί είχαμε καλές σχέσεις και τους είχα φερθεί πολύ καλά. Κάποιοι σίγουρα στεναχωρήθηκαν, αλλά ίσως να υπήρχαν και άτομα που χάρηκαν. Αυτοί που με ψήφισαν δεν νομίζω ότι τους πείραξε ιδιαίτερα που έφυγα. Το περιβάλλον είναι αρκετά τοξικό και πρέπει πραγματικά να μην επηρεαστείς.

Στην μπλε ομάδα υπήρχαν παρέες από τους παίκτες που ήταν μαζί το 2018. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος στεναχωριόταν που ψηφιζόταν και γενικότερα ήταν κάπως απομονωμένος από τους υπόλοιπους. Δεν ασχολούταν πολύ. Δεν έκανε ιδιαίτερα παρέα με κάποιον. Στεναχωριόταν που ψηφίζεται γιατί φέρνει νίκες.

Εγώ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δεν είχα κανένα θέμα. Ίσα ίσα ότι ήθελα του το έλεγα. Έβλεπα μια ομάδα που παρόλο ο Κωνσταντίνος δεν έφερνε νίκες δεν τον ψήφιζε κι εγώ δεν το καταλάβαινα. Γενικά ο Κωνσταντίνος τα έχει καλά με όλους.

Δεν στεναχωριόταν αν δεν έφερνε καμία νίκη. Όταν ψηφίστηκε, τον πείραξε που βρέθηκε στη θέση του υποψηφίου. Όταν μπήκα στο παιχνίδι δεν αντάλλαξα καμία κουβέντα με τον Στάθη Σχίζα, δεν είχα κάποια επαφή. Νομίζω έφυγε γιατί του μεταφέρθηκε κάποια πληροφορία από έξω. Ένιωσε ανασφάλεια και έφυγε.

Η Μαριαλένα ψηφίζει τις γυναίκες επειδή προσπαθεί να φύγουν οι γυναίκες από το παιχνίδι ώστε να μπει ο κανόνας των τριών και να προστατευτεί. Ο Μάριος δεν μου έκανε καλή εντύπωση και νομίζω πολλά πράγματα δεν φαίνονται στην τηλεόραση», είπε η Τζο Μαριδάκη.

 Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE