Οι Radiohead θα κυκλοφορήσουν νέα μουσική στα «επόμενα δύο χρόνια»

Οι Radiohead θα κυκλοφορήσουν νέα μουσική στα «επόμενα δύο χρόνια»


Ο ντράμερ Philip Selway των Radiohead δήλωσε ότι το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει «κατά κάποιο τρόπο» νέο υλικό μέσα στα «επόμενα δύο χρόνια».

Τον Ιανουάριο, ο Selway είχε αναφέρει ότι τα μέλη των Radiohead επρόκειτο να συναντηθούν στις αρχές του έτους για να αρχίσουν να δρομολογούν τις εξελίξεις: «Θα συναντηθούμε και είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσουμε να εξετάζουμε άλλες ιδέες για το τι θα ακολουθήσει», είπε.

Τώρα, ο ντράμερ είπε στο Prog Magazine: «Πάντα μιλάμε για διάφορα πράγματα. Αλλά όσον αφορά ένα πραγματικό ομαδικό project, εκτός από το “Kid A” και το “Amnesiac” που κάναμε (το 2021), είναι κάπως μακριά για εμάς το πότε θα συμβεί αυτό. Μιλάμε γι’ αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή ο καθένας κάνει τα δικά του πράγματα».

Διαφήμιση

«Όταν ξέσπασε η πανδημία, σχεδιάζαμε πάντα να κάνουμε ένα διάλειμμα από τους Radiohead περίπου τότε, ώστε να μπορέσουμε να ασχοληθούμε με άλλα πράγματα. Αλλά αυτό σήμαινε ότι αυτά τα άλλα πρότζεκτ άρχισαν να αναπτύσσονται, οπότε αφήνουμε χρόνο σε όλα αυτά τα πρότζεκτ να πάνε εκεί που πρέπει», συνέχισε.

«Αλλά ναι, θα βρεθούμε σύντομα και μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρξει κάτι εκεί, κατά κάποιο τρόπο», σημείωσε.

Radiohead

Το τελευταίο άλμπουμ των Radiohead ήταν το «A Moon Shaped Pool» που κυκλοφόρησε το 2016.

Σε άλλο σημείο, ο Philip Selway, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο σόλο άλμπουμ του «Strange Dance», αποκάλυψε ότι ήδη ετοιμάζει για τη συνέχειά του.

Όταν ρωτήθηκε αν ο επόμενος δίσκος το παίρνει σάρκα και οστά, είπε: «Στην πραγματικότητα, ναι. Φτάνεις στο τέλος ενός πρότζεκτ και δεν μπορείς να δεις πέρα από αυτό για λίγο καιρό, αλλά σε οδηγούν και οι ιδέες που σου έρχονται. Για να κάνεις έναν σόλο δίσκο χρειάζεσαι τραγούδια και αυτά αρχίζουν να δημιουργούνται λίγο περισσότερο τώρα. Οπότε ναι, θα το ήθελα πολύ».

«Όταν άρχισα να κάνω σόλο πράγματα, το σκεφτόμουν απλά ως μια τριλογία δίσκων και δεν είχα πραγματικά σχέδια πέρα από αυτό», ανέφερε.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα κατέληγα να κάνω δουλειά με soundtrack ή οτιδήποτε άλλο. Και κατά κάποιο τρόπο, υποθέτω ότι το “Strange Dance” μοιάζει σαν να ολοκληρώνει αυτόν τον αρχικό κύκλο. Και αισθάνομαι υπέροχα που βρίσκομαι σε αυτό το σημείο», πρόσθεσεSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE