«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με αγαπημένα τραγούδια από τηλεοπτικές σειρές – Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος

«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με αγαπημένα τραγούδια από τηλεοπτικές σειρές – Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος


Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του ξεχωριστού αυτού αφιερώματος.

Στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» θα απολαύσουμε την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 23:00 στο OPEN θα απολαύσουμε το δεύτερο και τελευταίο μέρος του ξεχωριστού αυτού αφιερώματος με τραγούδια από αγαπημένες ελληνικές και ξένες σειρές.

Τραγούδια που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα μέσα στα χρόνια και το οποίο μένει ανεξίτηλο μέχρι και σήμερα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Ευρυδίκη, τον Μίλτο Παχαλίδη, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Λούκα Γιώρκα, τη Φωτεινή Δάρρα, τον Ζερόμ Καλούτα, τον Γιάννη Σαββιδάκη, την Ειρήνη Τουμπάκη, την Παρθένα Χοροζίδου, τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν σε πολύ γνώριμες και αγαπημένες μελωδίες.

Διαφήμιση

Θα δούμε την Ευρυδίκη και τον Μίλτο Πασχαλίδη στο νέο ντουέτο τους «Εγώ Εσένα» που υπογράφουν ο Γιώργος Θεοφάνους και η Σάννυ Μπαλτζή. Στη συνέχεια ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα ερμηνεύσει δικές του επιτυχίες που ξεχώρισαν μέσα από εξίσου επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Η Φωτεινή Δάρρα βάζει τη μοναδική της πινελιά στον καμβά των μεγάλων σειρών. Ενώ οι ηθοποιοί Ζερόμ Καλούτα και Παρθένα Χοροζίδου, εκτός από τις υποκριτικές τους ικανότητες, μας δείχνουν και τη μεγάλη τους αγάπη στο τραγούδι μέσα από πάρα πολύ γνωστά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι αυτός που επιμελήθηκε το τραγούδι των τίτλων μιας πολύ επιτυχημένης και γνωστής σειράς, στην οποία μάλιστα πρωταγωνίστησε και ο ίδιος.

Η παρέα μεγαλώνει με την Ειρήνη Τουμπάκη, η οποία ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της επιτυχημένης σειράς «Έρωτας Φυγάς» του OPEN.

Αυτή η εκπομπή δεν θα μπορούσε να μην έχει τη συνάντηση του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έγινε για πρώτη φορά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τον Ιανουάριο του 2022. Μέσα από αυτή τη μουσική συνάντηση θα θυμηθούμε αγαπημένες στιγμές της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση.

Η εκπομπή, κλείνοντας, αφιερώνει σε όλους τους τηλεθεατές της το νέο τραγούδι «Σ’ Ευχαριστώ» του Γιώργου Θεοφάνους και του Γιώργου Κρητικού μέσα από τη φωνή του Λούκα Γιώρκα.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 23:00 στο OPEN.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE