Εριέττα Κούρκουλου – Βύρωνας Βασιλειάδης: «Για όσο έχουμε την τύχη να είμαστε»

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρωνας Βασιλειάδης: «Για όσο έχουμε την τύχη να είμαστε»


Η Εριέττα Κούρκουλου, παρακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από την τραγωδία στα Τέμπη, μοιράζεται την αγωνία της και τον φόβο της, γύρω από το πρώτο ταξίδι που σχεδίαζε με τον γιο της.

Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία αγκαλιά με τον Βύρωνα Βασιλειάδη και τον γιο τους,

«Μαζί – Μια λέξη της οποίας η σημασία υποτιμάται διαρκώς! «Θέλω τον χρόνο μου», «πώς αντέχετε συνέχεια ο ένας πάνω στον άλλον;», «μα καλά ακόμα κοιμάται στο κρεβάτι σας; Χαράς το κουράγιο σας». Και η πίεση μεγαλώνει και οργανώνεις το πρώτο διήμερο ταξίδι χωρίς το μωρό σου, ενώ δεν είσαι έτοιμη.

Το κάνεις γιατί αισθάνεσαι ότι «πρέπει» – αφού σχεδόν χρόνισε το παιδί. Ξαφνικά όμως, ανοίγεις το κινητό σου ένα πρωί και διαβάζεις για την σύγκρουση δυο τρένων. Συνειδητοποιείς ότι ΕΤΥΧΕ να μην είναι μέσα κάποιος δικός σου άνθρωπος.

Η μητέρα σου, ο αδελφός σου, ο άντρας της ζωής σου, η κολλητή σου… το παιδί σου. Και έτσι ξαφνικά τα «πρέπει» γκρεμίζονται, γιατί σκέφτεσαι ότι αργά η γρήγορα θα αναγκαστείς να είσαι χώρια τους, αλλά προς το παρόν θέλεις να τους κρατήσεις όσο πιο κοντά σου γίνεται… Γιατί ακόμα μπορείς. Μαζί. Για όσο έχουμε την τύχη να είμαστε», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE