Οι Tomorrow X Together για πρώτη φορά στο Νο. 1 του Billboard 200 – Hit Channel

Οι Tomorrow X Together για πρώτη φορά στο Νο. 1 του Billboard 200 – Hit Channel


Οι Tomorrow X Together εκτοπίζουν από την κορυφή του Billboard 200 τη SZA.

Οι Tomorrow X Together ανεβαίνουν για πρώτη φορά στο Νο. 1 του Billboard 200.

Το mini album τους «The Name Chapter: TEMPTATION», το οποίο αποτελείται από πέντε τραγούδια, κάνει ντεμπούτο στην κορυφή του chart με πωλήσεις ισοδύναμες των 161.500 άλμπουμ στις ΗΠΑ την εβδομάδα που έληξε στις 2 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τη Luminate, οι οποίες προήλθαν σε μεγάλο βαθμό από τις πωλήσεις CD.

Το «The Name Chapter: TEMPTATION» είναι η τρίτη κυκλοφορία του νοτιοκορεατικού συγκροτήματος που ανεβαίνει στο Top 5. Οι Tomorrow X Together είχαν εμφανιστεί ξανά στην κορυφαία πεντάδα στο παρελθόν το 2022 με το «Minisode 2: Thursday’s Child» (Νο. 4) και το 2021 με το «The Chaos Chapter: Freeze» (Νο. 5).

Το νέο EP των Tomorrow X Together εκτοπίζει από την κορυφή του Billboard 200 το «SOS» της SZA, το οποίο υποχωρεί στο Νο. 2 (με 100.000 πωλήσεις – πτώση 10%), αφού παρέμεινε τις πρώτες επτά εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του στο Νο. 1.

Από τις συνολικές 161.500 πωλήσεις του «The Name Chapter: TEMPATION: TEMPTATION» στην αμερικανική αγορά, σε 152.000 ανήλθαν οι πωλήσεις άλμπουμ, 9.000 ήταν οι μονάδες που αντιστοιχούν στα 13,24 εκατομμύρια των πέντε τραγουδιών του άλμπουμ και 500 ήταν οι μονάδες από τις πωλήσεις μεμονωμένων τραγουδιών.

Επίσης, το «The Name Chapter: TEMPTATION» των Tomorrow X Together κατέγραψε την καλύτερη εβδομάδα σε πωλήσεις για οποιοδήποτε άλμπουμ στις ΗΠΑ από τότε που το «Midnights» της Taylor Swift έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 με 1,14 εκατομμύρια πωλήσεις τον Οκτώβριο του 2022.

Από τις 152.000 πωλήσεις albums του «The Name Chapter: TEMPEMATION», το 98% ήταν πωλήσεις σε CD (148.500), ενώ το 2% ήταν ψηφιακές πωλήσεις (3.500). Το EP δεν ήταν διαθέσιμο για αγορά σε οποιαδήποτε άλλη έκδοση (όπως βινύλιο ή κασέτα).

Η έκδοση του «The Name Chapter: TEMPTATION» σε CD κυκλοφόρησε σε 14 συλλεκτικές συσκευασίες, κάθε μία με τυχαία αντικείμενα όπως κάρτες με φωτογραφίες, λευκώματα, ταχυδρομικές κάρτες. Οι πωλήσεις CD ενισχύθηκαν επίσης από τις υπογεγραμμένες εκδόσεις που διατέθηκαν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος των Tomorrow X Together.

Το «The Name Chapter: TEMPTATION» είναι το έβδομο άλμπουμ των Tomorrow X Together που κάνει είσοδο στο Billboard 200, αν και το συγκρότημα της K-pop δεν έχει καταφέρει ακόμα να εμφανιστεί στο chart του Billboard Hot 100.

Οι Tomorrow X Together είναι το δεύτερο συγκρότημα που κατακτά την κορυφή του Billboard 200 τον τελευταίο χρόνο χωρίς να έχει καταγράψει προηγουμένως μια επιτυχία στο Hot 100, μετά τους Stray Kids, οι οποίοι είχε δύο άλμπουμ στο Νο. 1 το 2022 με το «ODDINARY» και το «MAXIDENT».

Το «The Name Chapter: TEMPTATION» των Tomorrow X Together είναι ηχογραφημένο κυρίως στην κορεατική γλώσσα και διαθέτει ορισμένους αγγλικούς στίχους.

Πρόκειται για το 17ο κατά κύριο λόγο μη – αγγλόφωνο άλμπουμ στην ιστορία που κυριαρχεί στο Νο. 1 του Billboard. Μόνο το 2022, ανέβηκαν στο No. 1 τέσσερα μη – αγγλόφωνα άλμπουμ με το «Proof» των BTS, που είναι κυρίως στην κορεατική γλώσσα, το αμιγώς ισπανόφωνο «Un Verano Sin Ti» των Bad Bunny και τα «ODDINARY» και «MAXIDENT» των Stray Kids που διαθέτουν στίχους κυρίως στην κορεατική γλώσσα.

Από τα 17 κυρίως μη – αγγλόφωνα άλμπουμ που έχουν ανέβει στο Νο. 1 του Billboard 200, τα 10 ήταν κορεατικά: έξι από τους BTS, δύο από τους Stray Kids, ένα από τους SuperM και ένα από τους Tomorrow X Together.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE