Η Britney Spears συμπάσχει με την Pamela Anderson – Hit Channel

Η Britney Spears συμπάσχει με την Pamela Anderson – Hit Channel


Η Britney Spears συμπάσχει με την Pamela Anderson και τον τρόπο με τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης εκμεταλλεύτηκαν τις δύσκολες στιγμές τους.

Η Britney Spears υπερασπίστηκε την Pamela Anderson λίγο αφότου η πρωταγωνίστρια του «Baywatch» μοιράστηκε τη δική της πλευρά της ιστορίας της ζωής της μέσω του ντοκιμαντέρ «Pamela, A Love Story» του Netflix.

Σε μία δημοσίευση που έκανε στο Instagram και στη συνέχεια τη διέγραψε, η Britney Spears επαίνεσε την Pamela Anderson και δήλωσε ότι συμπάσχει με τον τρόπο που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εκμεταλλεύτηκαν τις πιο δύσκολες στιγμές της.

Η τραγουδίστρια επικρότησε επίσης τον τρόπο με τον οποίο οι γιοι της Pamela Anderson, ο 26χρονος Brandon Thomas Lee και ο 25χρονος Dylan Jagger Lee, συνεχίζουν να υπερασπίζονται τη μητέρα τους.

«Σέβομαι πραγματικά το γεγονός ότι τα παιδιά της στάθηκαν στο πλευρό της όσον αφορά το γεγονός ότι οι άνθρωποι προσπαθούσαν να πουλήσουν την ιστορία της από το παρελθόν», έγραψε η Britney Spears, αναφερόμενη στη σειρά «Pam & Tommy» του Hulu.

Η σειρά, με πρωταγωνιστές τη Lily James και τον Sebastian Stan στους ομώνυμους ρόλους, επικεντρώθηκε στον τριετή γάμο της Pamela Anderson με τον ντράμερ Tommy Lee των Mötley Crüe και στη διαρροή της ερωτικής ταινίας τους.

«Οι γιοι της είπαν: “Γιατί στο καλό φέρνετε στην επιφάνεια πράγματα που συνέβησαν πριν από 20 χρόνια, αν αυτό πραγματικά αναστάτωσε τη μητέρα μου;”», συνέχισε η Britney Spears.

Britney Spears - Hit Channel

Η pop star εξέφρασε επίσης τη διαφωνία της με τη σειρά «Pam & Tommy» που φαινομενικά υποβαθμίζει την αμηχανία που ένιωσε η Pamela Anderson κατά τη διάρκεια εκείνης της «πολύ δύσκολης περιόδου στη ζωή της».

Η Britney Spears στη συνέχεια φαίνεται να έκανε παραλληλισμούς ανάμεσα στις εμπειρίες της Pamela και τις δικές της, σημειώνοντας ότι οι πιο δύσκολες στιγμές της μετατράπηκαν σε διάφορα ντοκιμαντέρ που χρησιμοποίησαν «ανθρώπους που λατρεύουν να μιλάνε για το παρελθόν μου».

Τα ντοκιμαντέρ διερευνούσαν σε μεγάλο βαθμό τα 13 χρόνια της δικαστικής κηδεμονίας της και τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτήν.

«Αυτό και μόνο ήταν σχεδόν εξίσου δύσκολο με όσα πέρασα στο παρελθόν μου», έγραψε.

Η Britney Spears περιέγραψε ακόμη την αμηχανία που νιώθει όταν τα μέλη της οικογένειάς της μιλούν για εκείνη στα μέσα ενημέρωσης, επισημαίνοντας την αντίθεση σε σχέση με το τρόπο με τον οποίο η οικογένεια της Pamela Anderson στάθηκε στο πλευρό της 55χρονης ηθοποιού και μοντέλου.

«Η Pamela με έκανε να καταλάβω ότι οι άνθρωποι πρέπει να σε στηρίζουν ακριβώς εκεί που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή της ζωής σου», σχολίασε.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε το παρελθόν μου σε αυτά τα ντοκιμαντέρ ήταν εξαιρετικά ντροπιαστικός! Ένιωσα ότι ήταν ημιπαράνομο!».Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE