Το concert special «Live At SoFi Stadium» έρχεται στις πλατφόρμες streaming – Hit Channel

Το concert special «Live At SoFi Stadium» έρχεται στις πλατφόρμες streaming – Hit Channel


Μία βραδιά από την περιοδεία «After Hours Til Dawn» του The Weeknd.

Ο The Weeknd θα μεταφέρει στις οθόνες των θαυμαστών του την περιοδεία του «After Hours Til Dawn» μέσω του concert special «Live At SoFi Stadium», που θα κυκλοφορήσει στο HBO Max στις 25 Φεβρουαρίου.

Ο Καναδός τραγουδιστής δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αφίσα του concert special, στην οποία εμφανίζεται να φορά μια μάσκα στο πρόσωπό του και να κρατάει με το ένα χέρι ένα μικρόφωνο και να σηκώνει το άλλο χέρι του στον ουρανό.

Ο The Weeknd αρχικά είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει δύο διαδοχικές συναυλίες στο SoFi Stadium στο Inglewood της Καλιφόρνιας τον Σεπτέμβριο του 2022 στο πλαίσιο της περιοδείας του «After Hours Til Dawn», αλλά ακύρωσε τη δεύτερη συναυλία του λίγο μετά την έναρξη της βραδιάς αφού έχασε τη φωνή του.

Στη συνέχεια, ο The Weeknd μετέθεσε τη συναυλία που διακόπηκε για τον Νοέμβριο και πρόσθεσε μια δεύτερη εμφάνιση στο SoFi Stadium, ολοκληρώνοντας με αυτές τις δύο βραδιές το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας του «After Hours Til Dawn».

Η περιοδεία «After Hours Til Dawn» του The Weeknd, που διοργανώνεται για την προώθηση των άλμπουμ «After Hours» (2020) και «Dawn FM» (2022), θα συνεχιστεί στην Ευρώπη από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο και αμέσως μετά θα ταξιδέψει στη Λατινική Αμερική.

The Weeknd

Το τελευταίο μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του αστέρα της μουσικής ήταν το «The Weeknd x The Dawn FM Experience», το οποίο κυκλοφόρησε στο Amazon Prime Video τον Φεβρουάριο του 2022 και λειτούργησε ως θεατρική επέκταση του τελευταίου άλμπουμ του «Dawn FM», που κατέκτησε την κορυφή των charts σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από το concert special «Live At SoFi Stadium», το HBO Max θα προβάλλει και την επερχόμενη σειρά «The Idol», στην οποία ο The Weeknd πρωταγωνιστεί και συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον δημιουργό του «Euphoria», Sam Levinson.

Στο πλευρό του The Weeknd στο «The Idol» πρωταγωνιστεί η Lily-Rose Depp, ενώ στη σειρά συμμετέχουν επίσης ο Troye Sivan, η Jennie των BLACKPINK, ο Mike Dean και άλλοι.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο The Weeknd απέσπασε τις περισσότερες υποψηφιότητες μεταξύ όλων των καλλιτεχνικών για τα καναδικά βραβεία Juno 2023.

Συνολικά συγκέντρωσε έξι υποψηφιότητες, σε κατηγορίες όπως για τον Καλλιτέχνη της Χρονιάς, το Single της Χρονιάς («Sacrifice»), το Άλμπουμ της Χρονιάς (Dawn FM) και τον Τραγουδοποιό της Χρονιάς.

Ενώ η έναρξη της λειτουργίας του HBO Max στην Ελλάδα αναβλήθηκε, μένει να γίνει γνωστό αν το concert special «Live At SoFi Stadium» του The Weeknd θα προβληθεί στην Ελλάδα από την πλατφόρμα που συνεργάζεται με την υπηρεσία streaming της Warner Bros. Discovery.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE