Ιωάννα Τούνη: Το απίθανο βίντεο με τον γιο της και η αποκάλυψη για το όνομά του!

Ιωάννα Τούνη: Το απίθανο βίντεο με τον γιο της και η αποκάλυψη για το όνομά του!


Με ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε ένα ακόμη υπέροχο βίντεο οπού κρατά αγκαλιά τον γιο της.

Η όμορφη μανούλα θέλησε να μάλιστα να μοιραστεί με τους followers της πώς αποκαλεί τον μικρούλη της ενώ αποκάλυψε πως έχουν ήδη βρει το όνομα που θα του δώσουν.

«Με ρωτάτε πάρα πολλοί πως λένε το μωράκι μου. Έχουμε βρει όνομα με τον Δημήτρη, αλλά προς το παρόν το λέμε πιράνχας, νουνίτο και διάφορα τέτοια, γιατί είναι πολύ μικρός και δεν μου πάει η καρδιά να το πω με το μεγαλίστικο ακόμα. Δίκιο δεν έχω; Είναι αυτός για να έχει κανονικό όνομα; Ο μικρός ο μαλλιαρόγιωργας. Δεν τον λένε Γιώργο, υστερόγραφο», λέει η ίδια στο βίντεο.

Μέσα από την εκπομπή Happy Day αναφέρθηκε και ποιος θα είναι ο νονός του μωρού. Την αποκάλυψη έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου για τον νονό του μικρού λέγοντας ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε πρόταση στον Γιώργο Μανίκα, ο οποίος είναι και εκείνος μπαμπάς.

«Έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα της κουμπαριάς. Αυτή η ιδέα δεν έχει πέσει από τους followers μόνο. Φαίνεται πως ο Δημήτρης έχει κάνει ήδη πρόταση στον Γιώργο Μανίκα να τους βαφτίσει το παιδί που απέκτησε με την Ιωάννα Τούνη και ο Γιώργος είναι στη διαδικασία που το σκέφτεται πολύ».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE