Η Άντζυ Σαμίου αποκαλύπτει τον λόγο που εγκατέλειψε τις πίστες

Η Άντζυ Σαμίου αποκαλύπτει τον λόγο που εγκατέλειψε τις πίστες


Τους λόγους που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το τραγούδι αποκάλυψε η Άντζυ Σαμίου, μέσα από ανάρτησή της στην πλατφόρμα του TikTok.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια των 90΄s με τις μεγάλες επιτυχίες που ακούγονται μέχρι σήμερα εξομολογήθηκε ότι αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες οι οποίες τη λύγισαν με αποτέλεσμα να αλλάξει τη ζωή της σε κάθε επίπεδο.

«Θα έλεγα με κάθε ειλικρίνεια ότι με λύγισαν κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου και με κερασάκι στην τούρτα, η αρρώστια και ο θάνατος του πατέρα μου, την τελευταία φορά που τόλμησα να ξεμυτίσω στις πίστες» λέει αρχικά.

«Έχασα το κέφι μου, το πραγματικό μου κέφι, για να μπορώ να δώσω και στους άλλους χαρά. Δεν μπορώ με τίποτα να υποκριθώ, τουλάχιστον την χαρούμενη. Ο κόσμος της νύχτας είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος, πολύ σκληρός, γεμάτος παγίδες και ακραίες συμπεριφορές, που όχι μόνο θέλει γερό στομάχι, αλλά θέλει να έχεις και κοινά στοιχεία με αυτόν τον χώρο για να μπορείς να αντέξεις» συμπληρώνει.

«Θα έλεγα περισσότερα αν δεν διακινδύνευα να προσβάλω συναδέλφους μου που τα υπομένουν όλα αυτά και επιχειρηματίες και ένα μέρος του υποκόσμου που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Όπως, όλα λοιπόν τα νομίσματα έχει και αυτό την άλλη του όψη. Δεν είναι μόνο η ομορφιά είναι και η ασχήμια» καταλήγει την εξομολόγησή της.

 

@angiesamiou

Γιατί σταμάτησα το τραγούδι!#foryou #foryoupage #fypシ #viral #life #greektiktok #γιασενα #antzysamiou #angiesamiou

♬ πρωτότυπος ήχος – AngieSamiou

 

 Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE