Ορφέας Παπαδόπουλος: «Πέρασα πολύ ωραία στο J2US, απέκτησα άλλο θράσος επί σκηνής»

Ορφέας Παπαδόπουλος: «Πέρασα πολύ ωραία στο J2US, απέκτησα άλλο θράσος επί σκηνής»


Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για το J2US στο οποίο συμμετείχε στο παρελθόν.

«Δεν θα συμμετείχα σε ριάλιτι τύπου Survivor, όχι επειδή τα σνομπάρω αλλά δεν μου ταιριάζει. Πέρασα πολύ ωραία στο J2US, μου άρεσε πολύ. Είχε τις δυσκολίες του, δεν μου ταίριαζε τόσο το κομμάτι του σόου αλλά στο τραγουδιστικό κομμάτι έμαθα πολλά. Απέκτησα άλλο θράσος επί σκηνής όταν τελείωσε και ήταν έντονη εμπειρία. Ήταν πολύ ωραίο!», είπε για το J2US.

Και συνέχισε ο Ορφέας Παπαδόπουλος: «Ξεκίνησα το τατουάζ, παράλληλα με το θέατρο και την υποκριτική, ορμώμενος από τη ζωγραφική. Είναι αλληλένδετα. Μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με το τατουάζ και χωρίς να ζωγραφίζει, αλλά το δημιουργικό στοιχείο θα λείπει.

Από μικρό παιδί είχα προσπαθήσει να μπω στον χώρο του τατουάζ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μια πολύ εμπειρική τέχνη. Δεν διδάσκεται στην Ελλάδα και είναι πολύ δύσκολο να μπεις στον χώρο. Ξεκινάει μόνος του κανείς κι όσο εξελίσσεται, τόσο ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά του. Στον πατέρα μου και τον αδερφό μου δεν έχω κάνει ακόμα. Έχω κάνει στη μητέρα μου όμως, κάτι ψάρια δικά μου. Θα μπορούσε να είχε πάει και καλύτερα».

Δείτε το βίντεο:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE