Η Selena Gomez φωτογραφίζεται αμακιγιάριστη και το Instagram την αποθεώνει – Hit Channel

Η Selena Gomez φωτογραφίζεται αμακιγιάριστη και το Instagram την αποθεώνει – Hit Channel


Η Selena Gomez αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της.

Η Selena Gomez έκλειψε τις εντυπώσεις με τις αμακιγιάριστες φωτογραφίες που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 30χρονη τραγουδίστρια ανέβασε τρεις selfies φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες εμφανίζεται με δύο διαφορετικά αλλά εξίσου άνετα φούτερ. Και στις τρεις φωτογραφίες, η Selena Gomez αναδεικνύει τη λαμπερή και αμακιγιάριστη επιδερμίδα της, καθώς και τα φυσικά κυματιστά μαλλιά της.

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εύκολο να αναλωθούμε σε φιλτραρισμένες φωτογραφίες και επεξεργασμένες εικόνες, αλλά οι αβίαστα όμορφες στιγμές της άβαφης Selena Gomez δίνουν έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική αποστολή της να ενδυναμώνει τους θαυμαστές της να είναι ο αληθινός τους εαυτός.

«Εγώ», έγραψε στην απλή αλλά περιεκτική λεζάντα της ανάρτησης που έχει συγκεντρώσει τη στιγμή της σύνταξης πάνω από 7,3 εκατομμύρια likes και 70.000 σχόλια από επώνυμους και ανώνυμους θαυμαστές της.

Η Selena Gomez είναι πιο ενεργή στο Instagram τον τελευταίο καιρό, αφού απομακρύνθηκε από την εφαρμογή πριν από μερικά χρόνια και ανέθεσε στην ομάδα της την ευθύνη των δημοσιεύσεων για λογαριασμό της.

«Περιμένετε, μπορείτε να καταλάβετε ότι επέστρεψα στο Instagram;», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε στις 10 Ιανουαρίου.

Selena Gomez

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Selena Gomez εξήγησε σε μια εκδήλωση της εταιρείας της καλλυντικών Rare Beauty πώς κατάφερε να αποδεχτεί περισσότερο τη φυσική ομορφιά της, αφού πάλευε με τις ανασφάλειες, οι οποίες εν μέρει οφείλονταν στο γεγονός ότι ήταν ξεκίνησε την καριέρα της από την παιδική ηλικία της.

«Χρησιμοποιώ μακιγιάζ από τότε που ήμουν επτά ετών. Νιώθω ότι αυτό με πείραξε κάπως. Είσαι τόσο νέα και μετά δουλεύεις. Έχω επαγγελματίες να μου κάνουν το μακιγιάζ και ξαφνικά μπορούσα να φαίνομαι 25 όταν ήμουν 16, και ήταν τρελό», είπε.

«Τότε ένιωσα: “Ω, φαίνομαι πολύ νέα όλη την ώρα. Θα πρέπει να έχω αυτή την εμφάνιση περισσότερο. Θα πρέπει να το δοκιμάσω αυτό”. Αυτό με έκανε να αμφισβητώ την ομορφιά μου ως προς αυτό που ήταν».

Η Selena Gomez πρόσθεσε ότι δημιούργησε τη Rare Beauty για όσους είχαν παρόμοιες αμφιβολίες για την εμφάνισή τους.

«Έπεσα θύμα του να θέλω να αλλάξω το πρόσωπό μου και να κάνω πράγματα επειδή βλέπω τόσο έντονες τάσεις», παραδέχτηκε.

«Νομίζω ότι το πιο ικανοποιητικό μέρος της δημιουργίας αυτής της μάρκας είναι ότι δημιουργούμε ένα μέρος για ανθρώπους που δεν θέλουν απαραίτητα να κάνουν επέμβαση ή να αλλάξουν το πρόσωπό τους. Θέλουν απλώς να αγκαλιάσουν αυτό που είναι και αυτό που έχουν», ανέφερε τότε η Selena Gomez.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE