Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο καλύτερός μου φίλος είναι ο πρώην μου»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο καλύτερός μου φίλος είναι ο πρώην μου»


Η ίδια παραδέχτηκε ότι ο καλύτερός της φίλος είναι ο πρώην σύντροφός της καθώς έχουν αφήσει το ερωτικό κομμάτι στο παρελθόν.

«Η υποκριτική είναι η ψυχοθεραπεία μου γιατί ξεχνιέμαι τις δύο ώρες που μπαίνω στο ρόλο, δεν είναι ότι εγώ έχω σπουδάσει σε σχολή. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι ομάδα σε μια εκπομπή. Θα ήθελα να κάνω ένα ωραίο γυναικείο σατιρικό, αρβυλομαλβίνα live, για να φανεί το χιούμορ της Ελληνίδας και όχι μόνο το κάλλος και όχι μόνο η δεινότητα στη γλύκα, στη μαγειρική», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε:

«Υπάρχουν τα κοπλιμέντα και τα προσβλημέντα. Η φράση “τι ωραία που είσαι τώρα που αδυνάτισες” είναι… προσβλημέντο και όχι κοπλιμέντο. Το μεγαλύτερο bullying στην ελληνική πραγματικότητα το τρώνε οι άνθρωποι με κιλά, γιατί είναι το πιο εμφανές. Είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που μπορεί να χτυπάει το τηλέφωνό μου και να μην το δω, να το δω αργότερα, καταλαβαίνω τον Νίκο Μουτσινά. Δεν είναι ότι δεν αγαπάς έναν άνθρωπο. Στη σχολή Μουτσινά είμαι, τέτοια μουλάρα είμαι».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε για τη νέα της σχέση: «Είμαι σε σχέση και το πάω λάου λάου γιατί την προηγούμενη φορά μόνο το ΑΦΜ δεν είχαν βρει στον πρώην που είναι και κολλητός μου. Ο καλύτερός μου φίλος είναι ο πρώην μου. Δεν κρύβομαι, αλλά επειδή ο σύντροφός μου δεν είναι στο χώρο, λίγο το προστατεύω».

Δείτε το βίντεο:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE