Λευτέρης Κιντάτος: Η θεαματική αλλαγή – «Ήμουν 198 κιλά! Έχασα σχεδόν 80…»!

Λευτέρης Κιντάτος: Η θεαματική αλλαγή – «Ήμουν 198 κιλά! Έχασα σχεδόν 80…»!


Ο Λευτέρης Κιντάτος μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του, αλλά και τα παραπανίσια κιλά που είχε και πώς κατάφερε να χάσει 80 κιλά!

Ο Λευτέρης Κιντάτος είπε στην κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα: «υπήρξαν δύσκολες στιγμές όπως με την απώλεια του πατέρα μου αλλά δεν χρειάζομαι και μια απώλεια πατέρα για να συγκινηθώ εγώ γενικά. Συγκινούμαι ακόμα και με τις διαφημίσεις. Δηλαδή μια ελληνική ταινία δεν την βγάζω χωρίς κλάμα. Έχω περάσει και στιγμές που δεν είχα να πάρω ούτε τσιγάρα».

Και πρόσθεσε: «Σε μια περίοδο της ζωής μου είχα φτάσει σχεδόν τα 200 κιλά. Ήμουν 198 κιλά. Περίπου πριν από δέκα χρόνια. Πήρα όμως μια απόφαση, κατάλαβα ότι ήμουν άρρωστος γιατί καλώς ή κακώς όποιος έχει αυτά τα κιλά είναι άρρωστος και πέρασα δυόμισι με τρία χρόνια μόνο με κολοκύθια, αγγούρια, κοτόπουλο και νερό».

Και υπογράμμισε ο Λευτέρης Κιντάτος «Προτείνω όποιος θέλει να το κάνει να πάει σε κάποιον ειδικό. Εγώ το έκανα μόνος μου . Θέλει πολύ προσήλωση και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχασα σχεδόν 80 κιλά και τώρα με τον κορονοϊό, που είχαμε διαδρομή από το ψυγείο ως τον καναπέ, πήρα περίπου 15 κιλά πίσω και είμαι στον διάδρομο της κατηφόρας…»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE