Το επόμενο άλμπουμ τους θα έχει «διαφορετική ατμόσφαιρα» – Hit Channel

Το επόμενο άλμπουμ τους θα έχει «διαφορετική ατμόσφαιρα» – Hit Channel


«Προσπαθώ να μην επαναλαμβάνω τον εαυτό μου και να κάνω κάτι άλλο», σημείωσε ο Tobias Forge των Ghost.

Ο Tobias Forge των Ghost εξήγησε πώς έχει αρχίσει να διαμορφώνει το νέο άλμπουμ του rock σουηδικού συγκροτήματος.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο κανάλι του Rolling Stone στο Twitch, ρωτήθηκε αν υπάρχει κάτι που έχει ακούσει τελευταία και θα ήθελε να επιχειρήσει στο έκτο άλμπουμ των Ghost.

«Τίποτα με το οποίο να μπορώ να ασχοληθώ εδώ και τώρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα στο μυαλό μου που νιώθω ότι θέλω να εξερευνήσω γράφοντας», απάντησε.

«Νομίζω ότι ποτέ δεν έχω τελειώσει την παραγωγή ενός άλμπουμ ή δεν έχω αφήσει την παραγωγή ενός άλμπουμ χωρίς να νιώθω ότι υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να κάνω διαφορετικά την επόμενη φορά», συνέχισε.

«Κάπως έτσι όπως αισθάνομαι για τα κοστούμία των Ghost, προσπαθείς να… αργά και σταθερά προσπαθείς να τα τελειοποιήσεις, αλλά σε κάθε διαδικασία καταλήγεις να κάνεις κάποιο πείραμα που μπορεί να ήταν ένα θαύμα, ή την επόμενη φορά λες: “Ω, ας μην το ξανακάνουμε ποτέ αυτό”», εξήγησε.

«Επειδή η ηχογράφηση και το γράψιμο και απλά η δημιουργία ενός δίσκου είναι επίσης… είναι ένα βαρετό πράγμα, αλλά υπάρχουν πολλοί πρακτικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα της δημιουργίας ενός άλμπουμ», πρόσθεσε.

Tobias Forge - Ghost

Ο επικεφαλής των Ghost υπογράμμισε στη συνέχεια τον αντίκτυπο που έχει ένα άλμπουμ η τοποθεσία στην οποία έχει ηχογραφηθεί.

«Ιστορικά, αν δεν μιλάμε για το συγκρότημά μου, αλλά απλώς για ιστορικούς δίσκους, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της ηχογράφησης στην πόλη σου και της ηχογράφησης ενός δίσκου σε ένα τροπικό νησί κάπου», είπε.

«Και κανένα από αυτά δεν είναι καλύτερο από το άλλο, απλά σημαίνουν δύο διαφορετικά πράγματα. Και οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύεις, και σε τι ψυχική κατάσταση βρίσκεσαι όταν το κάνεις. Και αν δουλεύεις νύχτα ή αν δουλεύεις την ημέρα. Υπάρχουν τόσα πολλά τέτοια πράγματα», συνέχισε.

Ο Tobias Forge μίλησε επίσης για τα πρώτα βήματα που έχει κάνει για το επόμενο άλμπουμ των Ghost μετά από το «Impera», το οποίο κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Μάρτιο

«Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι περισσότερο με την ατμόσφαιρα – προσπαθώ να δημιουργήσω μία νέα ατμόσφαιρα για τη δημιουργία αυτού του δίσκου τώρα, απλά για να φροντίσω κατά κάποιο τρόπο να μην καταλήξω να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου και να κάνω κάτι άλλο. Να ανακαλέσω μερικά καλά πράγματα από το παρελθόν και να προσπαθήσω να διαγράψω κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν», περιέγραψε.

«Και για άλλη μία φορά, προσπαθείς να το κάνεις τέλεια. Είναι σαν να είσαι αυτός ο άνθρωπος που παντρεύεται για έκτη φορά, λες: “Αυτή τη φορά θα είναι υπέροχα. Αυτή τη φορά θα είναι τέλεια”», αστειεύτηκε.

Οι Ghost κέρδισαν την προηγούμενη εβδομάδα με το «Impera» το πρώτο βραβείο τους στα American Music Awards, επικρατώντας στην κατηγορία του Αγαπημένου Rock Άλμπουμ.

Επίσης, οι Ghost απέσπασαν πρόσφατα μία υποψηφιότητα για το βραβείο Grammy της Καλύτερης Metal Ερμηνείας με το τραγούδι «Call Me Little Sunshine» από το άλμπουμ τους «Impera». Αυτή είναι η τέταρτη συνολικά υποψηφιότητα για Grammy που λαμβάνει το συγκρότημα.

Οι Ghost γίνονται όλο και μεγαλύτεροι από άλμπουμ σε άλμπουμ, οπότε είναι σαφές ότι ο  Tobias Forge και οι συνεργάτες του ξέρουν τι κάνουν.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE