Τα 20 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις (47/2022) – Hit Channel

Τα 20 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις (47/2022) – Hit Channel


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για ένατη συνεχόμενη εβδομάδα διατηρείται στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart το τραγούδι «Ηλιοβασίλεμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη συμμετοχή του Light.

Ταυτόχρονα το «Ηλιοβασίλεμα» κυριαρχεί για ένατη εβδομάδα και στο Νο. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το «Ηλιοβασίλεμα», ένα από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στις προτιμήσεις του κοινού και οι επιδόσεις που έχει καταγράψει στις ψηφιακές πλατφόρμες είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Το τραγούδι έχει ήδη γίνει τρεις φορές πλατινένιο, σύμφωνα με το Ελληνικό Digital Singles Chart της IFPI.

Το «Ηλιοβασίλεμα» είναι το τέταρτο τραγούδι από το άλμπουμ «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού που ανεβαίνει στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Προηγήθηκαν, το «Ελεύθερος», το οποίο βρέθηκε για μία εβδομάδα στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart, το «Τίποτα Εσύ», το οποίο παρέμεινε για τρεις διαδοχικές εβδομάδες στο No. 1 και το «Τελικά» σε συνεργασία με τον Rack, το οποίο κυριάρχησε  στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart για 9 συνεχόμενες εβδομάδες και στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart για 8 συνεχόμενες εβδομάδες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διαθέτει αυτήν την εβδομάδα δύο τραγούδια στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart: Το «Ηλιοβασίλεμα» στο No. 1 και το «Αφού Σε Βρήκα Δε Σ’ Αφήνω» παραμένει στο No. 2.

Νέες είσοδοι

«Τηλέφωνο» – Josephine (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει το single «Tilefono» της Josephine με τίτλο .

Το «Tilefono» κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και έχει διανύσει 27 συνεχόμενες εβδομάδες παρουσίας στην κατάταξη (19 – 45/2022).

Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το music video που το συνοδεύει, ενώ διαθέτει επίσης πάνω από 4,6 εκατομμύρια streams στο Spotify, όπου έχει γίνει πλατινένιο.

Το «Tilefono» έχει ανέβει έως το No. 5 τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Μικτό Airplay Chart.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE