Πρώτη πρώτη η Βανδή στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γεια»-Τα φιλιά & οι αγκαλιές με τον Φοίβο

Πρώτη πρώτη η Βανδή στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γεια»-Τα φιλιά & οι αγκαλιές με τον Φοίβο


Από τους πρώτους που εμφανίστηκαν στο θέατρο Ριάλτο για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γεια» του Φοίβου, ήταν η Δέσποινα Βανδή!

Την ώρα που πολλά γράφονταν για την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή σε ό,τι είχε να κάνει με το ανέβασμα της συγκεκριμένης παράστασης η οποία φέρει τον ίδιο τίτλο με το άλμπουμ που είχε τραγουδήσει η ίδια και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία το 2001 όταν πρωτοκυκλοφόρησε, εκείνη εμφανιζόταν στο θέατρο για να μιλήσει στον δημιουργό και των δύο και να απολαύσει τη νέα αυτή θεατρική δουλειά.

Μάλιστα η Δέσποινα δεν πρόλαβε να περάσει στο φουαγιέ του θεάτρου αφού ο Φοίβος έτρεξε να την καλωσορίσει στο πεζοδρόμιο όταν έμαθε πως είχε μόλις φτάσει.

Οι δύο άλλοτε αχώριστοι συνεργάτες έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, δίνοντας έτσι τέλος σε κάθε φήμη ή ψίθυρο που τους ήθελε να έχουν «σκοτωθεί» παρ’ όλο που αμφότεροι τόνιζαν σε συνεντεύξεις τους όταν ρωτιούνταν πως ουδέποτε είχαν τσακωθεί.

Σίγουρα πάντως, ακόμα και αν είχε συμβεί μεταξύ τους κάτι, φαίνεται πως και οι δύο πίσω τους, αφήνοντας την δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική τους φύση να υπερισχύσει.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE