Η Leigh-Anne Pinnock των Little Mix συνεργάζεται με τον παραγωγό της Beyoncé και της Rihanna – Hit Channel

Η Leigh-Anne Pinnock των Little Mix συνεργάζεται με τον παραγωγό της Beyoncé και της Rihanna – Hit Channel


Η Leigh-Anne Pinnock «προσπαθεί να βρει ποιο είδος μουσικής της ταιριάζει καλύτερα».

Η Leigh-Anne Pinnock ετοιμάζει τραγούδια με τον παραγωγό της Beyoncé και της Rihanna και άλλων καλλιτεχνών όπως ο Travis Scott και ο Drake.

Ο Hit-Boy, κατά κόσμον Chauncey Hollis, συνάντησε νωρίτερα φέτος την τραγουδίστρια των Little Mix σε ένα στούντιο ηχογράφησης στο Λος Άντζελες και δούλεψε μαζί της σε διάφορα τραγούδια με R&B και hip-hop επιρροές.

Μία πηγή δήλωσε σχετικά στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας The Sun: «Η Leigh-Anne προσπαθεί να βρει ποιο είδος μουσικής της ταιριάζει καλύτερα και έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο».

«Πολλά από τα τραγούδια έχουν μια έντονη R&B ατμόσφαιρα και άλλα έχουν έντονες hip-hop επιρροές. Είναι η μουσική που ακούει περισσότερο, οπότε είναι λογικό να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι», συνέχισε.

«Η Leigh συνεργάζεται μαζί με σπουδαία ονόματα, οπότε είναι σε καλό δρόμο», ανέφερε.

Τον Ιούνιο, η δισκογραφική εταιρεία της Leigh-Anne Pinnock ξεκίνησε έρευνα για να να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για το γεγονός ότι διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα πρώιμο demo ενός σόλο τραγουδιού της Leigh-Anne με τίτλο «I Need You».

Η Warner Music κατέβασε γρήγορα τους συνδέσμους προς την ηχογράφηση και τα βίντεο που είχαν αναρτηθεί στο YouTube και στα μουσικό βίντεο αντικαταστάθηκαν με μια ειδοποίηση περί αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων.

Leigh-Anne Pinnock

«Αυτό το κομμάτι είναι ένα εξαιρετικά πρώιμο demo», είπε τότε μία πηγή.

«Οι υπεύθυνοι αντέδρασαν γρήγορα και είναι αποφασισμένοι να βρουν την άκρη του νήματος για το πώς εμφανίστηκε στο διαδίκτυο το τραγούδι, επειδή το είχαν ακούσει ελάχιστοι άνθρωποι», πρόσθεσε.

«Το παίρνουν εξαιρετικά σοβαρά. Η Leigh-Anne δουλεύει σκληρά για να δώσει στους θαυμαστές τη μουσική που τους αξίζει», τόνισε.

Η Leigh-Anne Pinnock συνεργάζεται επίσης με την τραγουδοποιό Tayla Parx, η οποία συνυπέγραψε το No. 1 επιτυχία «Sweet Melody» των Little Mix

Επίσης, φήμες υποστηρίζουν ότι η Leigh-Anne Pinnock εξετάζει το ενδεχόμενο να μην χρησιμοποιεί το επώνυμό της στις σόλο κυκλοφορίες της. Η 31χρονη τραγουδίστρια αγόρασε το domain Leigh-Anne.com, με την ιστοσελίδα της βρίσκεται επί του παρόντος «υπό κατασκευή».

Εν τω μεταξύ, η Leigh-Anne Pinnock έχει πολλά σχέδια στα σκαριά, αλλά είναι περισσότερο «ενθουσιασμένη» με το βιβλίο που σχεδιάζει να εκδώσει. Το βιβλίο θα εστιάζει στην ταυτότητά της και στις εμπειρίες της, επεκτείνοντας τα θέματα που καλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «Race, Pop and Power», το οποίο προβλήθηκε από το BBC Three.

Τον Μάρτιο, είχε αναφερθεί ότι η Leigh-Anne Pinnock διαπραγματευόταν με διάφορους εκδοτικούς οίκους για την πώληση των δικαιωμάτων του βιβλίου της.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE