Ελένη Τσολάκη: «Η πιο δύσκολη χρονιά ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ»

Ελένη Τσολάκη: «Η πιο δύσκολη χρονιά ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ»


Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Status του Κωνσταντίνου Καμέα στο AstraTV. Η οικοδέσποινα του «Open Weekend» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη φετινή πορεία της εκπομπής της, τη δύσκολη χρονιά που είχε στον ΣΚΑΪ, ενώ αποκάλυψε και το επάγγελμα των ονείρων της που ήθελε να ακολουθήσει όταν ήταν μικρή.

«Εμένα το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω γυμνάστρια. Από μικρή έκανα πρωταθλητισμό, tae kwo do. Πέρασα στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό στο ΑΠΘ, αλλά ήμουν δυστυχισμένη. Έκανα τα χαρτιά μου και πέρασα στα ΤΕΦΑΑ», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη και συμπλήρωσε: «Ήρθε στο γυμναστήριο το TV Θεσσαλονίκη, για να κάνει ένα ρεπορτάζ και μίλησα εγώ. Τότε μου έκανε πρόταση ο παρουσιαστής της εκπομπής, ο Γιώργος Συρίγος, να κάνουμε μαζί την εκπομπή ζωντανά κάθε Παρασκευή. Έτσι ξεκίνησα».

Η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη επαγγελματικά περίοδο της ζωής της: «Η πιο δύσκολη χρονιά, λόγω κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος, που δεν έχει νόημα τώρα να κουβεντιάσουμε, ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ. Δεν θα τη συγκρίνω με καμία άλλη. Ήταν όμως και τα περισσότερα μαθήματα που πήρα σαν άνθρωπος».

«Πήραμε μια απόφαση φέτος, η εκπομπή να είναι ολόκληρη ψυχαγωγική. Είμαι πολύ τυχερή μέσα σε αυτή την παρέα. Αισθάνομαι καλά μέσα σε αυτή την εκπομπή, με εκφράζει απόλυτα», δηλώνει η Ελένη Τσολάκη για το «Open Weekend».Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE