Άρης Σοϊλέδης: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του και του αδελφού του από ναρκωτικά

Άρης Σοϊλέδης: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του και του αδελφού του από ναρκωτικά


Ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και στην εκπομπή του «After Dark» το βράδυ της Κυριακής 27/11. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του «Survivor», μίλησε, μεταξύ άλλων, για την δύσκολη απώλεια του πατέρα του, αλλά και για τον θάνατο του αδελφού του από ναρκωτικά.

«Με όλα μου τα αδέρφια ήμουν κοντά αλλά λίγο πιο κοντά είμαι με τον μεγάλο μου αδερφό τον Αλέκο, που έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Τον έκανε 16 χρονών. Η μητέρα μου έχει περάσει δύσκολα, έχει περάσει πολλά. Τώρα που έχω χάσει τον μπαμπά, τον αδερφό μου τον νιώθω πιο κοντά.

Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου, δεν ξέρω εάν το έχω ξεπεράσει ακριβώς. Ήταν πολύ δύσκολή περίοδος. Είχα χάσει και τον αδερφό μου. Ουσιαστικά την ημέρα που σφράγισε η μεταγραφή μου χάνω τον αδελφό μου και την ημέρα που βάζω το πρώτο μου γκολ με την Στεάουα, το ίδιο βράδυ χάνω τον πατέρα μου.

Ο πατέρας μου είχε όγκο στο κεφάλι και από την στεναχώρια και όλα αυτά με τον αδερφό, δεν σήκωνε δεύτερο χειρουργείο. Ήταν 70 χρονών. Εγώ ήμουν στην Ρουμανία γιατί έπρεπε να είμαι εκεί στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, αγώνες προπονήσεις κλπ. Είχα πάρει άδεια βέβαια τις τελευταίες ήμερες και προσπαθούσα να είμαι κοντά.

Με πονάει που δεν θα είναι στον γάμο μου, που δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Πάντα είχα στο μυαλό μου να με δει να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να μεγαλώσουμε μαζί. Ήμουν πολύ δεμένος με τον μπαμπά μου. Και επειδή αυτό δεν θα συμβεί, κάθε φορά που θα τον νιώθω σαν απώλεια θα με πονάει. O αδερφός μου, μού λείπει, αλλά είναι κάτι άλλο. Όχι ότι δεν πόνεσα πολύ. Αλλά ήταν επιλογή δική του το να είναι σε αυτή τη φάση με τα ναρκωτικά αρκετά χρόνια. Κάναμε προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε» εξομολογήθηκε ο Άρης Σοϊλέδης.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE