Άννα Μπεζάν: Το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή του τοκετού

Άννα Μπεζάν: Το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή του τοκετού


Η Άννα Μπεζάν μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο από  τη στιγμή της γέννηση της κόρης της, καρπό του έρωτά της από τον Δημήτρη Παππά.

Στο βίντεο φαίνεται η ηθοποιός τη στιγμή που φέρνει στον κόσμο την κόρη της και ξεσπά σε δάκρυα χαράς.

Η Άννα Μπεζάν έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δικη μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο!

Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρόμος να βαδίσω, με έκανες μέσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες Χριστινάκι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια.

Ευχαριστούμε πολύ το ΙΑΣΩ και όλο το προσωπικό για την άριστη φιλοξενία και εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστώ τον φανταστικό γιατρό μου, τον προσωπικό θεό μου Μιχάλη Παναγιώτοπουλο και την πιο δυναμική και υποστηρικτική μαία @ioannadim21. Εμπιστευτήκαμε το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο νιώσαμε από την πρώτη στιγμή ασφάλεια! Όλη η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη».

Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε επίσης:

Η Χριστίνα Παππά έγινε γιαγιά – Γέννησε η Άννα Μπεζάν

Χριστίνα Παππά: «Κλαίγαμε όλη μέρα χθες που γεννήθηκε το μωρό μας»

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE