Ο Dave Mustaine των Megadeth εξηγεί πώς άλλαξε τη ζωή του η μάχη με τον καρκίνο – Hit Channel

Ο Dave Mustaine των Megadeth εξηγεί πώς άλλαξε τη ζωή του η μάχη με τον καρκίνο – Hit Channel


«Ήταν πραγματικά μία εμπειρία που μου άνοιξε τα μάτια»

Ο Dave Mustaine των Megadeth εξηγεί πώς η μάχη του με τον καρκίνο του φάρυγγα επηρέασε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τη ζωή του, τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής.

«Νομίζω ότι έχω θεραπευτεί είμαι 100 τοις εκατό», είπε στην εφημερίδα The Irish Times.

«Ο γιατρός μου είπε ότι απαλλάχθηκα από τον καρκίνο τον Οκτώβριο του 2019. Μάλλον πλησιάζει η επέτειος των τριών ετών. Αυτό είναι πολύ καλό», πρόσθεσε.

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά για όλη τη θεραπεία και τη διατροφή και όλα τα προσωπικά πράγματα που έπρεπε να κάνω εκτός νοσοκομείου. Οι γιατροί δημιούργησαν αυτό το πραγματικά σκληρό πρόγραμμα για την καταπολέμηση του καρκίνου. Ήθελαν να τον σκοτώσουν χωρίς να χρειαστεί να κάνουν χειρουργική επέμβαση», εξήγησε.

«Είπα στους γιατρούς ότι ανησυχούσα λίγο που ο Eddie Van Halen είχε κόψει ένα μέρος της γλώσσας του. Ο Bruce Dickinson – ο τραγουδιστής των Iron Maiden – και ο Michael Douglas είχαν επίσης τον ίδιο τύπο καρκίνου και ήμουν μέλος του κλαμπ. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα», συνέχισε.

Dave Mustaine - Megadeth

Ο Dave Mustaine ενθάρρυνε επίσης τους ακροατές που δίνουν παρόμοιες μάχες με την υγεία τους να μην απογοητεύονται.

«Οι γιατροί μου είναι πραγματικά σπουδαίοι. Κάθε φορά που πηγαίνεις να δεις έναν γιατρό και σου λέει ότι είσαι καλά στην υγεία σου, συνήθως είσαι πολύ, πολύ ευγνώμων», τόνισε.

«(Ο καρκίνος) δεν έχει πια καμιά δύναμη πάνω μου. Θέλω να βεβαιώσω ότι δεν πρέπει να απογοητεύεστε όταν ακούτε τέτοια νέα. Πήγα σε δύο γιατρούς στο Τενεσί και ήξεραν πόσο σημαντικό ήταν για εμένα να συνεχίσω να τραγουδάω», πρόσθεσε.

Ο Dave Mustaine μίλησε προηγουμένως για τη ζωή του μετά τη μάχη του με τον καρκίνο και κατά τη διάρκεια μίας εμφάνισής του τον Μάιο στη ραδιοφωνική εκπομπή «Full Metal Jackie».

«Λοιπόν, προφανώς, υπάρχει μία δίαιτα, υπάρχουν τροφές και υγρά που επηρεάζουν το αίμα μου, το σάκχαρο στο αίμα μου, τα γαλακτοκομικά που επηρεάζουν το αίμα μου. Αλλά ποτέ δεν ανησύχησα πάρα πολύ γι’ αυτό, γιατί κατά κάποιο τρόπο απλά βγήκα εκεί έξω και είπα δυνατά την άποψή μου», ανέφερε.

«Προσπαθώ να ζήσω μία πιο καθαρή ζωή λόγω του καρκίνου…», σημείωσε ο τραγουδιστής των Megadeth.

«Δεν το σκέφτομαι καν πια. Αλλά ήταν κάτι που με έκανε να σκεφτώ τη ζωή γενικότερα, όχι τόσο το τι κάνω όταν βγαίνω στη σκηνή, αλλά πόσο εκτιμώ πραγματικά τους ανθρώπους γύρω μου; Πόσο έχω την ικανότητα στην καρδιά μου να ανέχομαι ανθρώπους που μου σπάνε τα νεύρα; Θα διώξω κάποιον έξαλλος με τον άλλον και δεν θα τον ξαναδώ ποτέ;», συνέχισε.

«Ήταν πραγματικά μία εμπειρία που μου άνοιξε τα μάτια», παραδέχτηκε ο Dave Mustaine.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE