Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έτσι ευχήθηκε στον πατέρα της για τα γενέθλιά του- Η φωτό που δημοσίευσε!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έτσι ευχήθηκε στον πατέρα της για τα γενέθλιά του- Η φωτό που δημοσίευσε!


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και της ήταν αδύνατο να μην ευχηθεί στον πατέρα της για τα γενέθλιά του, μιας και βρίσκεται σε διακοπές και όχι κοντά του. 

Τις τελευταίες μέρες, η ίδια, με τις αναρτήσεις της, μας έχει κάνει να ζηλέψουμε λίγο παραπάνω, μιας και την βλέπουμε να απολαμβάνει το καλοκαίρι της, μέχρι τελικής πτώσεως!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται στην Κρήτη τα τελευταία εικοσιτετράωρα και μάλιστα, δεν διστάζει να μας δείξει τις ομορφιές του νησιού, που πραγματικά το έχει ερωτευτεί. Η ίδια επισκέφθηκε με την παρέα της και την Γάυδο και μέσα από μια σειρά αναρτήσεων, αλλά και stories μας αποκάλυωε ότι έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα της μέρη στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, δεν ξεχνάει ποτέ την οικογένειά της, μιας και τους έχει πολύ μεγάλη αδυναμία παρά το γεγονός ότι δεν τους βλέπει συνέχεια, αφού εκείνη μένει μόνιμα στην Αθήνα.

Σήμερα, 26 Αυγούστου, ο πατέρας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είχε τα γενέθλιά του και η πανέμορφη κορούλα του δεν μπορούσε να μην του ευχηθεί δημόσια. Έτσι, δημοσίευσε δυο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας έδειχνε τον μπαμπά της να κάνει τις εργασίες του στον κήπο του σπιτιού τους, ενώ μας τον έδειξε να κάνει και βόλτες με την αδερφή της. Στις δημοσιεύσεις της έγραψε χαρακτηριστικά: “Happy Birthday Daddy”

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE