Η Cardi B θα καταθέσει αυτοπροσώπως στην αγωγή 5 εκατ. δολαρίων για ένα εξώφυλλό της

Η Cardi B θα καταθέσει αυτοπροσώπως στην αγωγή 5 εκατ. δολαρίων για ένα εξώφυλλό της


«Nομίζω ότι αυτή η υπόθεση είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ότι οι ένορκοι θα την απολαύσουν», σχολίασε ο δικαστής.

Η Cardi B πρόκειται να καταθέσει αυτοπροσώπως στην εκδίκαση της αγωγής ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει κατατεθεί εναντίον της σχετικά με το εξώφυλλο του mixtape της «Gangsta Bitch Music Vol. 1» του 2016.

Ο Kevin Brophy Jr. ισχυρίστηκε ότι η ράπερ έκανε φωτομοντάζ το χαρακτηριστικό τατουάζ που έχει στην πλάτη του πάνω στο σώμα κάποιου άλλου και το χρησιμοποίησε χωρίς την άδειά του και υποστήριξε ότι τελικά σφετερίστηκε την εικόνα του με «παραπλανητικό, προσβλητικό, ταπεινωτικό και προκλητικά σεξουαλικό τρόπο».

Σε μία ακρόαση που έλαβε χώρα στις 18 Ιουλίου, ένας ομοσπονδιακός δικαστής στη Santa Ana της Καλιφόρνια επιβεβαίωσε ότι η Cardi B αναμένεται να καταθέσει αυτοπροσώπως στο δικαστήριο.

Ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Cormac J. Carney δήλωσε για την υπόθεση ότι «είναι ώρα για σόου», πριν προσθέσει: «Δεν νομίζω ότι αυτή η υπόθεση είναι πολύπλοκη, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα και νομίζω ότι οι ένορκοι θα την απολαύσουν».

«Θα ήθελα να γνωρίζουν (οι ένορκοι) ότι αυτή είναι η υπόθεση πριν σκεφτούν αν θέλουν να αποχωρήσουν ή όχι», σημείωσε.

Στην αγωγή που κατέθεσε το 2017, ο Kevin Brophy Jr. ισχυρίζεται ότι υπέστη «οδύνη και ταπείνωση» επειδή στο επίμαχο εξώφυλλο παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά τατουάζ στην πλάτη του σε έναν απρόσωπο άνδρα που φωτογραφίζεται με το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια της Cardi B.

Cardi B

Η Cardi B είχε ισχυριστεί ότι τα τατουάζ του Brophy τοποθετήθηκαν εν αγνοία της στην πλάτη ενός άνδρα που πόζαρε μαζί της για τη φωτογράφηση. Η ράπερ υποστήριξε στη συνέχεια ότι είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι το ίδιο πρόσωπο στην εικόνα.

«Το τατουάζ στο λαιμό έχει αφαιρεθεί, το χέρι έχει επανατοποθετηθεί, ο φωτισμός και η σκίαση έχουν τροποποιηθεί ώστε να ταιριάζουν με το εσωτερικό της λιμουζίνας, η εικόνα έχει πάρει κλίση ώστε να ταιριάζει με τη στάση του σώματος του μοντέλου που κλίνει προς τα εμπρός, η εικόνα έχει χρωματιστεί, σκιασθεί και επαναχρωματιστεί ώστε να ταιριάζει με το συνολικό σκηνικό της βασικής φωτογραφίας που χρησιμοποιήθηκε στο εξώφυλλο και οι άκρες είναι σβησμένες», αναφέρεται στην αγωγή.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, οι δικηγόροι του Brophy ζήτησαν από τον δικαστή Carney να τροποποιήσει των αγωγή και να σημειώσει ότι: «Ο ενάγων ισχυρίζεται ότι δεν συναίνεσε και δεν θα συναινέσει στη χρήση της εικόνας του από τους εναγόμενους και ότι απεικονίζεται με προσβλητικό τρόπο που αναπαριστά σεξουαλική δραστηριότητα με την Cardi B».

Ο δικηγόρος της Cardi B, Alan Dowling, ζήτησε επίσης από τον δικαστή την τροποποίηση της δήλωσης της ράπερ, σύμφωνα με την οποία, ο Brophy «δεν είναι ο άνδρας που απεικονίζεται στην εικόνα, η εικόνα δεν αναπαριστά πραγματική σεξουαλική δραστηριότητα και η χρήση του σχεδίου του τατουάζ του δεν εμφανίζει τον ενάγοντα σε κακό φως και θα ήταν άκρως προσβλητική για ένα λογικό άτομο στη θέση του ενάγοντα».

Ο Brophy ισχυρίζεται ότι έχει δεχτεί «δυσάρεστα σχόλια, ερωτήσεις και χλευασμό από μέλη της κοινότητας και της οικογένειάς του» σχετικά με το εξώφυλλο του mixtape της Cardi B.

Στην αγωγή του συμπληρώνεται: «Η δυναμική της οικογένειάς του έχει επηρεαστεί αρνητικά και η επαγγελματική και εργασιακή του ζωή έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από το γεγονός ότι πρέπει να εξηγήσει αυτή την άνευ συναίνεσης, προσβλητική και κακόβουλη χρήση της εικόνας του».

Η δίκη της αγωγής αναμένεται να ξεκινήσει στις 3 Αυγούστου.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE