Το «Mr. Morale & The Big Steppers» ίσως είναι διπλό άλμπουμ – Hit Channel

Το «Mr. Morale & The Big Steppers» ίσως είναι διπλό άλμπουμ – Hit Channel


Μία φωτογραφία του Kendrick Lamar έδωσε αφορμή για σενάρια.

Την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά του Kendrick Lamar με τίτλο «Mr. Morale and the Big Steppers» και ο αστέρας της hip-hop αφήνει να εννοηθεί με μία φωτογραφία ότι οι θαυμαστές του ίσως πάρουν κάτι παραπάνω από ένα απλό άλμπουμ.

Ο Kendrick Lamar ανάρτησε στην ιστοσελίδα του Oklama.com μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατάει δύο CD και ένα βιβλίο στο ένα χέρι, ενώ έχει σταυρωμένα τα πόδια του πάνω σε ένα περσικό χαλί.

Το μπορντό βιβλίο έχει χαραγμένο τον τίτλο του «Mr. Morale and the Big Steppers», μαζί με το όνομα του Kendrick Lamar, σε αντίθεση με το παρατσούκλι Oklama που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του άλμπουμ.

Όσο για τα δύο CD: το ένα είχε γραμμένο χειρόγραφα τον τίτλο «Steppers» (αναφερόμενο στους Big Steppers) και τη σημείωση «master copy», ενώ το δεύτερο είχε τον τίτλο «Morale» (αναφερόμενο στον Mr. Morale).

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Oklama.com φέρει τον τίτλο «Master», γεγονός που σημαίνει πιθανότητα ότι τα δύο CDs είναι η «μήτρα» (master copy) του επερχόμενου άλμπουμ «Mr. Morale and the Big Steppers», από την οποία θα δημιουργηθούν όλα τα υπόλοιπα αντίγραφα.

Ο Kendrick Lamar, ο οποίος θα είναι αυτό το καλοκαίρι επικεφαλής του βρετανικού μουσικού φεστιβάλ «Glastonbury» μαζί με τον Paul McCartney και την Billie Eilish, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του τον Απρίλιο, μέσω της ιστοσελίδας Oklama.

Το «Mr. Morale and the Big Steppers», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου, θα είναι το τελευταίο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει ο Kendrick Lamar μέσω της Top Dawg Entertainment και θα διαδεχθεί τα άλμπουμ του «DAMN.» (2017), «To Pimp A Butterfly» (2015), «good kid m.A.A.d city» (2012) και «Section.80» (2011).

Ο Kendrick Lamar χρησιμοποιούσε την ιστοσελίδα Oklama.com για να προσφέρει στο κοινό σποραδικές ενημερώσεις καθώς ολοκλήρωνε τον πρώτο του δίσκο μετά το «Damn» του 2017.

Τον Αύγουστο του 2021, όταν ο ράπερ αποκάλυψε ότι ετοίμασε το τελευταίο άλμπουμ του για την Top Dawg Entertainment, αναφέρθηκε παράλληλα σε όσα έχουν επηρεάσει τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

«Η αγάπη, η απώλεια και η θλίψη έχουν διαταράξει τη ζώνη άνεσής μου, αλλά οι αναλαμπές του Θεού μιλούν μέσα από τη μουσική και την οικογένειά μου. Ενώ ο κόσμος γύρω μου εξελίσσεται, εγώ αναλογίζομαι τι έχει μεγαλύτερη σημασία. Η ζωή στην οποία θα καταλήξουν οι λέξεις μου στη συνέχεια», έγραψε.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE