Η Barbra Streisand λέει «όχι» σε βιογραφική ταινία πριν το θάνατό της

Η Barbra Streisand λέει «όχι» σε βιογραφική ταινία πριν το θάνατό της


Η Barbra Streisand δεν θέλει να ειπωθούν ανακρίβειες για τη ζωή και την καριέρα της.

Η Barbra Streisand δεν θέλει να γυριστεί βιογραφική ταινία για εκείνη παρά μόνο μετά το θάνατό της.

Η 79χρονη τραγουδίστρια γράφει αυτήν την περίοδο την αυτοβιογραφία της και θέλει οι θαυμαστές της να τη διαβάσουν για να μάθουν την αλήθεια για τη ζωή της και παραδέχτηκε ότι θα «αναστατωνόταν» αν γυριζόταν μια βιογραφική ταινία όσο ήταν ακόμα ζωντανή, καθώς δεν θα ήθελε να υπάρχουν ανακρίβειες.

Ο οικοδεσπότης Marc Malkin ρώτησε την καλεσμένη του στο podcast «Just for Variety» αν θα σκεφτόταν να κάνει «μία ταινία κατά το πρότυπο του “Rocketman” του Elton John ή του “Bohemian Rhapsody” των Queen» και η Barbra Streisand απάντησε κατηγορηματικά: «Αφού φύγω. Όχι όσο είμαι ζωντανή. Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι».

«Θα έλεγα απλώς, ακούστε την αλήθεια στο βιβλίο μου και παρουσιάστε με αληθινά, αλλά όχι όσο είμαι εδώ. Αναστατώνομαι όταν κάτι είναι ψευδές ή όταν κάτι είναι ψέμα», συνέχισε.

Η Barbra Streisand πρόσθεσε για το λόγο αυτό έγραψε το «Don’t Lie To Me», ένα τραγούδι που άσκησε κριτική στην προεδρία του Donald Trump, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ της «Walls» του 2018.

«Πιθανόν να έχασα πραγματικά πολύ κόσμο, πολλούς θαυμαστές κάνοντάς το. Αλλά πρέπει να αντιμετωπίσεις την αλήθεια. Πρέπει να αντιμετωπίσω τη δική μου αλήθεια. Πρέπει να αντιμετωπίσω αυτό που νομίζω ότι συμβαίνει στον κόσμο. Αυτή είμαι. Απλά πιστεύω στη δύναμη της αλήθειας», παραδέχτηκε.

Η Barbra Streisand είχε αποκαλύψει προηγουμένως ότι έχει περάσει τα τελευταία οκτώ χρόνια γράφοντας την αυτοβιογραφία της με το χέρι, επειδή δεν έμαθε ποτέ να δακτυλογραφεί.

«Όταν άρχισα να γράφω, δηλαδή πριν από πολλά χρόνια, έγραφα με το χέρι γιατί δεν έμαθα ποτέ να δακτυλογραφώ. Η μητέρα μου ήθελε να γίνω γραμματέας και να δακτυλογραφώ όταν ήμουν στο λύκειο, ενώ εγώ ήθελα να γίνω μόνο ηθοποιός. Έτσι, άφηνα τα νύχια μου να μεγαλώνουν και δεν μπόρεσα ποτέ να δακτυλογραφήσω. Και τώρα, πιστέψτε με, μακάρι να ήξερα να δακτυλογραφώ», εξήγησε.

«Τώρα μιλάω στην εφαρμογή QuickVoice στο κινητό και μετά το στέλνω σε κάποιον να τα πληκτρολογήσει. Μπορώ καλύτερα να θυμάμαι όλα αυτά τα παλιά χρόνια. Μπορώ να σας πω τι φορούσα, μπορώ να σας πω πιθανώς τι έτρωγα. Ξέρω πού στεκόμουν όταν τραγουδούσα το “Sweet Forgiveness”. Θυμάμαι αυτήν την εικόνα», είπε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE