Ραγίζει καρδιές η Δωροθέα Μερκούρη: «Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει»

Ραγίζει καρδιές η Δωροθέα Μερκούρη: «Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει»


Η Δωροθέα Μερκούρη φορτισμένη συναισθηματικά με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες, σχολίασε την επόμενη μέρα και την ανάγκη να λάβουμε όλοι μαζί δράση.

Η ηθοποιός, η οποία είναι λάτρης του Instagram, δημοσίευσε τη φωτογραφία του Γιώργου Μουτάφη με το κοριτσάκι που εγκαταλείπει τη φλεγόμενη γη και έχει γίνει viral και στέλνει το δικό της συγκινητικό μήνυμα.

Η Δωροθέα Μερκούρη αναφέρει: «Με κοροϊδεύουν όταν λέω, πάλι θα αγοράσεις ένα μπουκαλάκι νερό επειδή δίψας; Και όταν κάνω ανακύκλωση και μου λένε “Θα πάνε όλα σε μια χωματερή μαζί μην σκας, η Ελλάδα δεν κάνει ανακύκλωση μας κοροϊδεύουν”, όταν στο γύρισμα γράφω το όνομα μου στο πλαστικό ποτήρι για να μην πάρω καινούργιο κάθε φορά που θέλω λίγο νερό. Το ότι φεύγω χρόνια από μερί με σακούλες για να κάνω την ανακύκλωση μου. Με κοροϊδεύουν όλοι εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι υπεύθυνη και εγώ που δεν μιλάω δεν είπα τίποτα ακόμα πιο δυνατά.

Ξέρω ότι μια μικρή κίνηση αν δεν γίνει, θα είναι τεράστιο λάθος. Είναι όντος μια πυρκαγιά το είδαμε όλοι τώρα. Είσαι και εσύ υπεύθυνος κάθε φορά που θες και ένα πλαστικό, μια μπριζόλα, ένα μεγάλο φαγκρί στην καλοκαιρινή σου ταβέρνα. Το καταλάβαμε τώρα. Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει.», ανέφερε η Δωροθέα Μερκούρη θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους!

Δες παρακάτω την ανάρτησή της!

https://www.instagram.com/p/CSYu5i2M8sd

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE