Ο Ryan Reynolds θεωρεί «τιμή» που η Taylor Swift έβαλε τα ονόματα των παιδιών του σε τραγούδι της

Ο Ryan Reynolds θεωρεί «τιμή» που η Taylor Swift έβαλε τα ονόματα των παιδιών του σε τραγούδι της


«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη».

Ο Ryan Reynolds ασχολήθηκε με το γεγονός ότι η Taylor Swift δέχτηκε να αποκαλύψει δημόσια το όνομα της μικρότερης κόρης του χρησιμοποιώντας το στον τίτλο του τραγουδιού «Betty» του άλμπουμ της «Folklore» (2020).

Ο ηθοποιός, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Blake Lively είναι φίλοι με τη Swift, δήλωσε σε νέα συνέντευξή του ότι τον τιμά η αποκάλυψη μέσω του τραγουδιού, το οποίο περιλαμβάνει επίσης στους στίχους του τα ονόματα των άλλων δύο παιδιών του.

Εκτός από την Betty, το ομότιτλο τραγούδι κάνει αναφορά στον γιο του Ryan Reynolds, James, ο οποίος πήρε το όνομά από τον εκλιπόντα πατέρα του ηθοποιού και στην κόρη του Inez.

Η Taylor Swift τραγουδά στο «Betty» στίχους όπως «άκουσες τις φήμες από την Inez» και «James, μπες μέσα, ας οδηγήσουμε».

Μιλώντας στο «Town Hall» του SiriusXM με τον Jess Cagle, ο Ryan Reynolds δήλωσε: «Εννοώ ότι τα ονόματα είναι των παιδιών μας, αλλά εμπιστευόμαστε την Taylor Swift απόλυτα και είναι πολύ ευαίσθητη σε κάθε τέτοιο θέμα. Και προφανώς το τραγούδι δεν έχει καμία σχέση με τα παιδιά μας, εκτός από τα ονόματα των παιδιών μας».

Taylor Swift - BRIT Awards 2021

Επίσης πρόσθεσε ότι ήταν «τιμή» να υπάρχουν τα ονόματα των παιδιών του στο τραγούδι.

«Σκεφτήκαμε ότι ήταν πολύ, πολύ καταπληκτικό. Ακόμα το πιστεύουμε. Ακόμα περπατάω στο δρόμο και κουνάω το κεφάλι μου και σκέφτομαι: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη”», είπε.

Τα παιδιά του Ryan Reynolds και της Blake Lively δεν γνώριζαν για αυτόν τον ξεχωριστό φόρο τιμής από την Taylor Swift μέχρι που κυκλοφόρησε το τραγούδι.

«Τους κάναμε έκπληξη. Δεν το ήξεραν. Δεν είχαν ιδέα. Δεν τους λέμε τίποτα. Θεωρούμε ότι είναι πιο υπάκουα αν δεν τους προσφέρεις πρόσβαση σε εξωτερικές πληροφορίες», ανέφερε ο Reynolds

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά του Ryan Reynolds και της Blake Lively εμφανίζονται σε τραγούδι της Taylor Swift, καθώς η φωνή της κόρης τους Inez ακούγεται στην έναρξη του τραγουδιού «Gorgeous» του άλμπουμ «Reputation» (2017).

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποφάσισε να βάλει τη φωνή του μωρού όταν έπαιξε ένα demo του τραγουδιού με ακουστική κιθάρα στο διάσημο ζευγάρι και η κόρη τους έλεγε συνεχώς τη λέξη «gorgeous».Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE