Ο Noel Gallagher απομυθοποιεί τον Liam: «Είναι λίγο τσαρλατάνος»

Ο Noel Gallagher απομυθοποιεί τον Liam: «Είναι λίγο τσαρλατάνος»


«Υπάρχουν πολλοί στην πιάτσα που δεν μπορούν να κάνουν ό,τι λένε».

Ο Noel Gallagher υποβάθμισε την ιδιότητα του αδελφού του Liam ως θρυλικού ταραχοποιού, χαρακτηρίζοντάς τον «τσαρλατάνο».

Ο Noel, ο οποίος φημιζόταν για το σκληρό τρόπο ζωής του κατά τη διάρκεια της ακμής της φήμης των Oasis, λέει ότι ο ρόλος του αδελφού του στα πάρτι τους ήταν κάπως υπερβολικός.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης βραδιάς των κυριακάτικων εκπομπών του στο «Radio X», ο Noel αναφέρθηκε στον Liam Gallagher όταν ο συμπαρουσιαστής Matt Morgan του ζήτησε να αποκαλύψει ποιος «θεωρείται δημοσίως ως ταραχοποιός ενώ δεν είναι».

«Το παιδί μας. Είναι λίγο τσαρλατάνος. Ποιος άλλος; Υπάρχουν πολλοί στην πραγματικότητα. Πολλοί από αυτούς στην πιάτσα δεν μπορούν να κάνουν ό,τι λένε. Συνήθως είναι αυτοί με το μεγάλο στόμα», είπε, αναφερόμενος στον αδελφό του.

Noel Gallagher - Mad Cool Festival, Day 2, Madrid, Spain - 11 Jul 2019

Αντίθετα, ο Noel Gallagher ξεχώρισε τον πρωταγωνιστή της σειράς «Doctor Who», Matt Smith, ως αρκετά θορυβοποιό άνθρωπο.

«Ο Matt Smith μπορεί να διατηρήσει μια θέση δύναμης σε μια δύσκολη κατάσταση. Έχει την τάση να αναποδογυρίζει τα έπιπλα, γυρνάει γύρω στις 3 ή 4 το πρωί», ανέφερε.

«Το κάνει. Έχει περάσει από το σπίτι μου μερικές φορές και είναι οπαδός τους Blackburn Rovers, σωστά; Και μερικές φορές, κάνει αυτό το πράγμα που τον παρασύρει και μετά φωνάζει “ROVERS!” και κλωτσάει μια καρέκλα ή κάτι τέτοιο», περιέγραψε.

«Ήμουν έτοιμος να του μιλήσω μερικές φορές και να του πω: “Φίλε, κλώτσα την καρέκλα ξανά και ξέρεις, θα πρέπει να το λύσουμε αυτό”. Έχει αναποδογυρίσει έπιπλα στο σπίτι μου. Ναι, ναι, ναι. Εννοώ, όχι με βίαιο τρόπο, αλλά λίγο κωμικά», συνέχισε για τον Matt Smith.

«Ο Matthew McConaughey είναι ένας από τους πιο εξωστρεφείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Πολύ, πολύ αστείος άνθρωπος. Ο Bono μπορεί να κάνει μια βάρδια χωρίς να κάνει καμιά βλακεία. Είναι Ιρλανδός», είπε ο Noel Gallagher αναφερόμενους σε άλλους επώνυμους με έντονο χαρακτήρα τους οποίους γνωρίζει.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE