Ο Kanye West μετακομίζει σε άλλο γήπεδο για να ολοκληρώσει το άλμπουμ «Donda»

Ο Kanye West μετακομίζει σε άλλο γήπεδο για να ολοκληρώσει το άλμπουμ «Donda»


Σε άλλο χώρο θα μεταφερθεί το αυτοσχέδιο στούντιο ηχογράφησης του Kanye West.

Ο Kanye West φέρεται να μετακομίζει σε άλλο γήπεδο για να ολοκληρώσει το νέο άλμπουμ του «Donda».

Μέχρι τώρα όλοι έχουμε δει τις φωτογραφίες από το μινιμαλιστικό δωμάτιο του Kanye West στο «Mercedes-Benz Stadium» στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Ο θρύλος της hip-hop μετακόμισε προσωρινά στο στάδιο, στο οποίο δημιούργησε ένα αυτοσχέδιο στούντιο ηχογράφησης και ένα υπνοδωμάτιο μέσα σε μία αποθήκη.

Ο 44χρονος ράπερ έχει διοργανώσει δύο εκδηλώσεις ακρόασης του «Donda» στο στάδιο στις οποίες άκουσαν το άλμπουμ καθώς εξελίσσεται δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Χωρίς να υπάρχουν νέες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει το «Donda», το κοινό παρακολουθεί για όλα τα τελευταία νέα τους. ανεπίσημους εκπροσώπους του Ye, την προσωπικότητα του Instagram, Justin LaBoy και τον ανερχόμενο καλλιτέχνη KayCyy Pluto.

Καθώς μεγαλώνει η προσμονή για την κυκλοφορία του «Hurricane» με τον The Weeknd και τον Lil Baby, το οποίο θα χρησιμεύσει ως πρώτο single του «Donda», ο Kanye West φέρεται να μετακομίζει σε ένα νέο στάδιο για να ολοκληρώσει το άλμπουμ.

Η πληροφορία προέρχεται από ένα tweet, που έχει πλέον διαγραφεί, από τον KayCyy, ο οποίος έγραψε: «Μετακομίζουμε σε άλλο στάδιο».

Ο KayCyy δεν αποκάλυψε πού θα εγκατασταθεί ο Kanye West, όμως άλλα στάδια στην περιοχή της Ατλάντα περιλαμβάνουν το «State Farm Arena», το «Truist Park» και το «Russ Chandler Stadium».

Η μετεγκατάσταση εγείρει την πιθανότητα να σχεδιάζει ο West ένα ακόμη event ακρόασης του «Donda» στην πόλη της Ατλάντα.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει με το «Donda». Οι εκπρόσωποι του Kanye West είχαν επιβεβαιώσει ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορούσε στις 6 Αυγούστου, αν και δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμο σε υπηρεσίες streaming.

Στο iTunes αναφέρεται τώρα ως ημερομηνία κυκλοφορίας του «Donda» η Παρασκευή 13 Αυγούστου, ενώ στο Apple Music αναφέρεται ότι το άλμπουμ αναμένεται στις 15 Αυγούστου.

Η υπηρεσία streaming Tibal, από την οποία είχε αποχωρήσει ο Kanye West το 2017 πριν καταλήξει σε ιδιωτικό διακανονισμό με τον Jay-Z το 2019, μοιράστηκε επίσης μια λίστα με ορισμένους από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν του «Donda», στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Young Thug, Baby Keem, Francis And The Lights και άλλοι.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE