Ο Παύλος Παυλίδης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Ο Παύλος Παυλίδης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων


Ο Παύλος Παυλίδης θα δημιουργήσει μία μουσική συνέχεια μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος.

Ο Παύλος Παυλίδης δίνει ραντεβού με το κοινό στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 221:00.

Μετά από μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περιοδεία που άνοιξε με την ξεχωριστή sold out εμφάνισή του στο Ηρώδειο αλλά και την κυκλοφορία του single «Άννα», ο Παύλος Παυλίδης και η νέα του ομάδα μουσικών επιστρέφουν στη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηνών για ένα μοναδικό live.

Τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του Παύλου Παυλίδη, επαναπροσεγγίζονται με διάθεση πειραματισμού, αποκτώντας μια νέα, φρέσκια εικόνα και μια καινούρια δυναμική.

Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Παράλληλα ο Παύλος Παυλίδης θα παρουσιαστεί νέο υλικό από τον επερχόμενο δίσκο του, δημιουργώντας μια μουσική συνέχεια μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος του Παύλου και των συνοδοιπόρων του στη σκηνή και στη δημιουργία.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Φώτης Σιώτας (βιολί, λούπες), Δημήτρης Τσεκούρας (μπάσο), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Θάνος Μιχαηλίδης (τύμπανα).

Επιμέλεια ήχου: Δημήτρης Δημητριάδης

Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το viva. gr και το δίκτυο μεταπωλητών του. Την ήμερα της συναυλίας δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια στο χώρο.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE