Μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά


Ένα πρόγραμμα που έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών θα παρουσιάσει ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο Γιάννης Κότσιρας θα μας χαρίσει μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά τη Δευτέρα 30 Αυγούστου.

«Κοίτα Γύρω» είναι ο τίτλος της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του Γιάννη Κότσιρα. «Κοίτα Γύρω» είναι επίσης ο τίτλος του τραγουδιού, που ήδη έχουμε αγαπήσει, από το νέο δίσκο του, σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους του ίδιου Γιάννη Κότσιρα.

Φέτος το καλοκαίρι, ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται όπως πάντα από εξαιρετικούς μουσικούς, σταθερούς συνεργάτες και φίλους του τα τελευταία χρόνια, έρχονται να μας χαρίσουν ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές με αγαπημένα τραγούδια.

Με ένα πρόγραμμα που έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε όμορφα και να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών, που μας κράτησε μακριά από αυτά που αγαπάμε, ανάμεσά τους και τη μουσική.

Με το «Κοίτα Γύρω» ο αγαπημένος ερμηνευτής στέλνει το μήνυμα στον κάθε ένα από εμάς και μοιράζεται μαζί μας το γράμμα που έγραψε στα παιδιά του, στην περίπτωση που δεν θα μπορέσει ο ίδιος να πει όλα αυτά από κοντά. Συμβολικό και τόσο επίκαιρο σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.

Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν φυσικά και τα καινούρια τραγούδια από την νέα δισκογραφική του δουλειά όπως τα «Έρωτας Ή Τίποτα», «Καρδιά Μου», «Την Αμαρτία Μου Τη Λέω».

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Ηρακλής Παχίδης (τύμπανα), Γιάννης Πλαγιανάκος (μπάσο), Δήμητρα Μπουλούζου (τραγούδι, βιολί),

Επιμέλεια ήχου: Στρατής Καραδημητράκης / Λάμπρος Μπούνας
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021
Ώρα Έναρξης: 21.00

Προπώληση Εισιτηρίων

Ticket Services
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr
– Καταστήματα Public
– Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου ΠειραιάSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE