Διοργανώνει συναυλίες για τη στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Διοργανώνει συναυλίες για τη στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές


Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχωρά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανακοίνωσε την πρόθεση του να θέσει τη μουσική του στην υπηρεσία του κοινωνικό συνόλου διοργανώνοντας μία σειρά συναυλιών με φιλανθρωπικό πρόσημο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ενημέρωσε το κοινό μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι σκοπεύει να προσφέρει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων καθώς και μέρος των εσόδων της αμοιβής του από τις εμφανίσεις, που θα οριστικοποιηθούν σύντομα, για τη στήριξη των συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σημείωσε επίσης ότι το ποσό που θα διατεθεί θα κατευθυνθεί, εκτός από τη στήριξη των πληγέντων, σε ενέργειες αναδάσωσης των πολύτιμων δασών που έγιναν στάχτη και για τη στήριξη των αδέσποτων ζώων που έχουν τύχει επίσης θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών.

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή οφείλουμε να είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών», έγραψες σε ανακοίνωσή του ο Κωνσταντίνος Αργυρός

«Μαζί με τους συνεργάτες μου και με αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών με ιδιαίτερο χαρακτήρα», αποκαλύπτει.

«Μέρος των εσόδων καθώς και μέρος της προσωπικής μου αμοιβής από τις συναυλίες που θα ανακοινωθούν σύντομα θα διατεθούν για τη στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδασώσεις καθώς και για τα αδέσποτα», τονίζει ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Όσον αφορά τις εμφανίσεις που πρόκειται να πραγματοποιήσει στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός διευκρινίζει ότι θα έχουν επίσης φιλανθρωπικό πρόσωπο, καθώς θα χρησιμεύσουν για τη στήριξη ενός συνανθρώπου μας που δίνει μάχη με τη λευχαιμία

«Σχετικά με τις εδώ και αρκετό διάστημα προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στις 12 – 13 Αυγούστου στον Πρωταρά της Κύπρου, η προσωπική μου αμοιβή θα διατεθεί για τους παραπάνω σκοπούς, ενώ η επιχείρηση “Nava Seaside” θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας ενός συνανθρώπου μας ο οποίος διαγνώστηκε πρόσφατα με λευχαιμία», εξηγεί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ολοκλήρωσε στην ανάρτηση με ένα μήνυμα σημαντικό ενότητας για την αντιμετώπιση των ανυπολόγιστων ζημιών και πληγών που που έχουν αφήσει οι καταστροφικές πυρκαγιές.

«Η κοινωνία μας, μας χρειάζεται και οφείλουμε όλοι ενωμένοι να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας», υπογράμμισε.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE