Βασίλης Μπουζιώτης: Τα μηνύματα μέσα από το νοσοκομείο, δύο μήνες πριν τον θάνατό του

Βασίλης Μπουζιώτης: Τα μηνύματα μέσα από το νοσοκομείο, δύο μήνες πριν τον θάνατό του


Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και τη δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή την έκανε γνωστή η φίλη του και συνάδελφός του, Γωγώ Αυγερινοπούλου που τον αποχαιρέτησε μέσα από ένα story στο Instagram.

Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Μπουζιώτης τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, όπως είχε γνωστοποιήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Back to black! Mετά την πέτρα στη χολή, νέος Γολγοθάς! Μια οξεία παγκρεατίτιδα που θέλει ισχυρή αντιβίωση και προσοχή,με κρατά απο χθες στο Ιατρικό Κέντρο, για μια τουλάχιστον εβδομάδα! Συγνώμη που δεν απαντώ σε μνμ, έχω κουραστεί πολύ! Θα τα πούμε…», είχε γράψει χαρακτηριστικά στις 2 Ιουνίου μέσα από το νοσοκομείο!

Και τρεις μέρες αργότερα ανέφερε ο Βασίλης Μπουζιώτης: «Με παίρνετε τηλέφωνα ,μου στέλνετε μηνύματα αλλά περνάω βουνό και θα τα πούμε όταν πλέον θα μπορώ-σας φιλώ».

Δείτε τις τελευταίες αναρτήσεις του μέσα από το νοσοκομείο!

Ο Βασίλης Μπουζιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο. Εργάστηκε στην «Επικαιρότητα», στο «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», στα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες δούλεψε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη «Real News» ενώ διατηρούσε και την «Απαγορευμένη Ατζέντα» στο enikos.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE