Το «Hurricane» με τον The Weeknd και τον Lil Baby θα είναι το πρώτο single του «Donda»

Το «Hurricane» με τον The Weeknd και τον Lil Baby θα είναι το πρώτο single του «Donda»


Η ημερομηνία κυκλοφορίας της συνεργασίας δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον Kanye West.

Καθώς περιμένουμε την επικείμενη άφιξη του «Donda», φαίνεται ότι ο Kanye West ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο single του άλμπουμ.

Οι φήμες που άρχισαν να διαδίδονται στο Twitter υποστηρίζουν ότι το «Hurricane» τη συμμετοχή του The Weeknd και του Lil Baby, πρόκειται να αποτελέσει το lead single του «Donda».

Το τραγούδι παρουσιάστηκε στο κοινό στις 23 Ιουλίου κατά τη διάρκεια της πρώτης από τις δύο εκδηλώσεις ακρόασης του «Donda» που διοργάνωσε ο Kanye West στο «Mercedes-Benz Stadium» της Ατλάντα.

Από το πρωί της Κυριακής, στη σελίδα για το pre-add του «Donda» στο Apple Music το «Hurricane» εμφανίζεται το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι του άλμπουμ, χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί ακόμη οι τίτλοι των υπολοίπων τραγουδιών.

Εν τω μεταξύ, το «HipHop-N-More» αναφέρει ότι το «Hurricane» είναι ήδη διαθέσιμο σε επιλεγμένες διεθνείς υπηρεσίες streaming, συμπεριλαμβανομένου του ρωσικού Yandex και της μεγαλύτερης εγχώριας υπηρεσίας streaming μουσικής της Ιαπωνίας, Line Music.

Ο KayCyy, ο οποίος έχει συνυπογράψει το τραγούδι, προανήγγειλε την κυκλοφορία του «Hurricane» μέσω του Twitter γράφοντας σε μία ανάρτηση που διέγραψε λίγο αργότερα: «Είστε όλοι έτοιμοι; Εντάξει, δεν θα πω τίποτα άλλο {…} Στο “Hurricane” ο The Weeknd παραδίδει ένα μελωδικό κουπλέ και ο Lil Baby συνοδεύει τον Kanye West με ένα guest κουπλέ».

Το «Donda» είναι ένα άλμπουμ – αφιέρωμα στην αείμνηστη μητέρα του Kanye West, η οποία απεβίωσε το 2007, με το εξώφυλλο του άλμπουμ να έχει σχεδιαστεί από την εκλιπούσα Γαλλίδα καλλιτέχνιδα Louise Bourgeois.

Το νέο άλμπουμ του Kanye West επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου όμως η άφιξη του μετατέθηκε για τις 6 Αυγούστου, πριν καθυστερήσει για ακόμα μία φορά. Σύμφωνα με τη σελίδα του «Donda» στο Apple Music, το άλμπουμ αναμένεται τώρα να κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου, περιέχοντας συνολικά 24 τραγούδια.

Kanye West - JAY-ZSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE